melekx7889 Posted December 1, 2016 Share Posted December 1, 2016 po zakupie opaski mi band 2 od początku mam problemy ze parowaniem z urządzeniem Xiaomi redmi 3s ,urządzenie MB2 jest wykrywane przez bluetooth, Mi fit najnowszy ,bateria mi band naładowana ,jest problem z samym połączeniem telefonu z opaską ,przy próbie połączenia telefonu z mi bandem często wywala błąd, za którymś razem udaje sie połączyć z opaską , opaska wibruje ,daje ikone aby potwierdzić jednak po dotyku nie reaguje,aby wgl nastąpiła skuteczna próba parowania ,musze cały czas naciskać czujnik opaski , po którejś tam próbie udaje się połączyć zaczyna parować , jedak próba parowania nie udana, nie pomogł reset telefonu bluetooth ani nie oficjalne aplikacje. p.S mi band 1 s paruje bez problemu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
melekx7889 Posted December 1, 2016 Author Share Posted December 1, 2016 (edited) testowałem na dwóch innych urzadzeniach i na HTc działa z tym ze soft banda nie chce sie zaaktualizować bo bluetooth sie resetuje nie wiem z jakiego powodu , i jeszcze na tablecie lenovo z androidem 5.0 , co ciekawe oficjalna apka mi band nie jest na te urzadzenie nie wiem dlaczego, ale działa z mi band notifi, na moim XIAOMI REDMI 3s nadal nie działa i szukam przyczyny Edited December 1, 2016 by melekx7889 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morvi Posted December 2, 2016 Share Posted December 2, 2016 Problemem jest spakowany Mi Band 1S, usuń go, wyczyść dane aplikacji a uda się spakować z Mi Band 2. Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
melekx7889 Posted December 3, 2016 Author Share Posted December 3, 2016 13 godzin temu, Morvi napisał: Problemem jest spakowany Mi Band 1S, usuń go, wyczyść dane aplikacji a uda się spakować z Mi Band 2. Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka jest rozłączone z 1s, czyszczenie danych aplikacji ani ponowna instalacja nie pomogła,wciąż to samo Link to comment Share on other sites More sharing options...
sondejmarek Posted January 3, 2017 Share Posted January 3, 2017 Sprawdźcie tę apke, może sie uda.https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mc.fixitformiband2 przywraca możliwość parowania gdy została sparowana na innym fonie/koncie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
neurofit Posted January 21, 2017 Share Posted January 21, 2017 (edited) Dnia 3.01.2017 o 17:40, sondejmarek napisał: Sprawdźcie tę apke, może sie uda.https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mc.fixitformiband2 przywraca możliwość parowania gdy została sparowana na innym fonie/koncie. Ukryj treść Ta aplikacją robi co ma zrobić. A przez ubiegły miesiąc próbowałem odłączyć Mi Band 2 od niedziałającego fona. ... Jak się okazuje, App Fix-it for Mi Bang 2 pracuje tylko dla "swojej" App "notify & fit" :/ , wiec przy próbie powrotu do "Mi Fit" i innych okazuje sie bezuzyteczna. Wiec problem z z nieodłączonym Mi Bang 2 od Samsunga 4 w którym padł ekran nadal pozostaje. Czy ktoś ma pomysł ? Edited January 22, 2017 by neurofit Zmiana opini o App Fix-it for Mi Bang 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts