Jump to content

parowanie mi band 2

Recommended Posts

po zakupie opaski mi band 2 od początku mam problemy ze parowaniem z urządzeniem Xiaomi redmi 3s ,urządzenie MB2 jest wykrywane przez bluetooth, Mi fit najnowszy ,bateria mi band naładowana ,jest problem z samym połączeniem telefonu z opaską ,przy próbie połączenia telefonu z mi bandem często wywala błąd, za którymś razem udaje sie połączyć z opaską , opaska wibruje ,daje ikone aby potwierdzić jednak po dotyku nie reaguje,aby wgl nastąpiła skuteczna próba parowania ,musze cały czas naciskać czujnik opaski , po którejś tam próbie udaje się połączyć zaczyna parować , jedak próba parowania nie udana, nie pomogł reset telefonu bluetooth ani nie oficjalne aplikacje.

p.S mi band 1 s paruje bez problemu.

Screenshot_2016-12-01-16-21-23-621_com.xiaomi.hm.health.png

Screenshot_2016-12-01-16-17-46-821_com.xiaomi.hm.health.png

testowałem na dwóch innych urzadzeniach i na HTc działa z tym ze soft banda nie chce sie zaaktualizować bo bluetooth sie resetuje nie wiem z jakiego powodu , i jeszcze na tablecie lenovo z androidem 5.0 , co ciekawe oficjalna apka mi band nie jest na te urzadzenie nie wiem dlaczego, ale działa z mi band notifi, na moim XIAOMI REDMI 3s nadal nie działa i szukam przyczyny

Edited by melekx7889

13 godzin temu, Morvi napisał:

Problemem jest spakowany Mi Band 1S, usuń go, wyczyść dane aplikacji a uda się spakować z Mi Band 2.

Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka

jest rozłączone z 1s, czyszczenie danych aplikacji ani ponowna instalacja nie pomogła,wciąż to samo

• 1 month later...
  • 3 weeks later...
Dnia 3.01.2017 o 17:40, sondejmarek napisał:

Sprawdźcie tę apke, może sie uda.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mc.fixitformiband2 przywraca możliwość parowania gdy została sparowana na innym fonie/koncie.

Ukryj treść

120b9000ffecfa6b7a9453404c35b737.jpg

Ta aplikacją robi co ma zrobić. A przez ubiegły miesiąc próbowałem odłączyć Mi Band 2 od niedziałającego fona.

...

Jak się okazuje, App Fix-it for Mi Bang 2 pracuje tylko dla "swojej" App "notify & fit"  :/  , wiec przy próbie powrotu do "Mi Fit" i innych okazuje sie bezuzyteczna. Wiec problem z z nieodłączonym Mi Bang 2 od  Samsunga 4 w którym padł ekran nadal pozostaje. Czy ktoś ma pomysł ?

Edited by neurofit
Zmiana opini o App Fix-it for Mi Bang 2

• mrosi locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...