Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od dłuższego czasu mam problem z mikrofonem, podczas rozmowy z drugą osobą mogę z nią swobodnie rozmawiać tylko na trybie głośno mówiącym przy normalnym trybie druga osoba mnie nie słyszy, kolejny problem to podczas nagrywania filmików na video albo messenger jest głos ale już na snapchat go już nie ma. Ostatnio mam również problem z aparatem, przedmioty które są bardzo blisko telefonu mają dobrą ostrość ale już te na drugim planie są rozmazane i jak robię zdjęcie to jakbym miał aparat vga :D

Opublikowano (edytowane)

android 5.1.1 LMY47V  MIUI 7.4 by ManhIT

Początkowo wszystko było ok, raz się tak stało, ale po restarcie wszystko było ok a teraz mikro działa już tylko na głośnomówiącym

Edytowane przez pablo12589
Opublikowano

Masz klasyczne syfmiui. Wgraj MiFlashem wersję china dev, odblokuj bootloader i wgraj miuipolska/xiaomi.eu. Naprawdę warto - dopiero w pełni docenisz możliwości telefonu :-)

Co i jak zrobić - na forum znajdziesz tutoriale. 

Opublikowano

Wszystko fajnie, ale poza tą jedną opcją wszystko śmiga pięknie. Dziękuję za odpowiedź, ale nie jest odpowiedzią na moje pytanie. Ktoś zna rozwiązanie tego problemu? 

Opublikowano

Rozwiązaniem tego problemu jest instalacja systemu od nowa - to i tak możesz zaliczać się do szczęśliwców, że Manhit tyle czasu dział bez problemu (zakładam, że telefon ma już parę miesięcy) 

Opublikowano

Tak ma, ale reinstalacja nie jest rozwiązaniem problemu. Proste pytanie, prosta odpowiedź. Prosiłbym o odpowiedź kogoś kto się zna i wie jak rozwiązać owy problem, bo przeinstaluj sobie system to każdy może odpisać nie mając zielonego pojęcia w danym temacie...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...