RobertK Opublikowano 29 Listopada 2016 Opublikowano 29 Listopada 2016 Cześć. Przeczytałem wszystkie wątki o aktualizacji z tak zwanego syfmiui, ale mam jedną wątpliwość - odnoszę wrażenie że ten soft powinien: być słabo przetłumaczony, niefajny oraz nie mieć nic wspólnego z miuipolska. Jednak: na karcie aktualizajcji systemowych mam napisane - "sprawdź dostępność aktualizacji na miuipolska.pl" - to jak to jest co za soft mam i co z nim zrobić chcąc mieć aktualizacje OTA (ta nie działa). Słuchawka właśnie wróciła z naprawy i bardzo nie chciałbym jej popsuć
diadomciu Opublikowano 29 Listopada 2016 Opublikowano 29 Listopada 2016 Też mam ten soft już pół roku, jakoś nie miałem czasu go zmienić. Być może wynika to też z tego, że nie jest on uciążliwy w użytkowaniu. Jedynym minusem są reklamy które się pojawiają w niefajnych momentach oraz nieobsługiwanie dwóch kart SIM, natomiast mi to nie przeszkadza bo używam tylko jednej. W niedługim czasie mam zamiar jednak zmienić ten soft na globalny. Ale tak jak mówię: pół roku bez problemu.Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
RobertK Opublikowano 29 Listopada 2016 Autor Opublikowano 29 Listopada 2016 Ja również bez problemu, nie mam żadnych reklam (jak to reklamy?) zastanawia mnie to info o miuipolska -soft wygląda bardzo dobrze. Dwie karty sim też działają. Zdziwiłem się nawet, że to nie jesy miuipolska (bo byłem przekonany ze jest tylko coś z OTA nie działa).
mariusz.ur Opublikowano 29 Listopada 2016 Opublikowano 29 Listopada 2016 Ja bym tego raczej nie używał , nigdy nie wiesz co siedzi w takim modyfikowanym przez sprzedawcę romie
RobertK Opublikowano 29 Listopada 2016 Autor Opublikowano 29 Listopada 2016 aha, w trzech kropkach mam: pobierz aktualizację xiaomi.eu
Horpah Opublikowano 29 Listopada 2016 Opublikowano 29 Listopada 2016 w prawie wszystkich wersjach takie wpisy są najlepiej zainstalować prawidłowy rom wg tego poradnika poradnik tylko uważnie wybierz rom do swojego modelu telefonu
luki! Opublikowano 30 Listopada 2016 Opublikowano 30 Listopada 2016 Tutaj poradnik do instalacji miuipolska https://miuipolska.pl/instalacja-miui-2016-2/
Rekomendowane odpowiedzi