Skocz do zawartości

Niby 7.1.9.0.0 ale czy na pewno?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Przeczytałem wszystkie wątki o aktualizacji z tak zwanego syfmiui, ale mam jedną wątpliwość - odnoszę wrażenie że ten soft powinien: być słabo przetłumaczony, niefajny oraz nie mieć nic wspólnego z miuipolska. Jednak: na karcie aktualizajcji systemowych mam napisane - "sprawdź dostępność aktualizacji na miuipolska.pl" - to jak to jest co za soft mam i co z nim zrobić chcąc mieć aktualizacje OTA (ta nie działa).

Słuchawka właśnie wróciła z naprawy i bardzo nie chciałbym jej popsuć :)

Opublikowano

Też mam ten soft już pół roku, jakoś nie miałem czasu go zmienić. Być może wynika to też z tego, że nie jest on uciążliwy w użytkowaniu. Jedynym minusem są reklamy które się pojawiają w niefajnych momentach oraz nieobsługiwanie dwóch kart SIM, natomiast mi to nie przeszkadza bo używam tylko jednej. W niedługim czasie mam zamiar jednak zmienić ten soft na globalny. Ale tak jak mówię: pół roku bez problemu.

Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Ja również bez problemu, nie mam żadnych reklam (jak to reklamy?) zastanawia mnie to info o miuipolska -soft wygląda bardzo dobrze. Dwie karty sim też działają. Zdziwiłem się nawet, że to nie jesy miuipolska (bo byłem przekonany ze jest tylko coś z OTA nie działa).

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...