fandango Opublikowano 20 Lutego 2014 Opublikowano 20 Lutego 2014 Mam pytanie do użytkowników Red Rica. Mój zaczyna się nagrzewać w górnej części telefonu w momencie kiedy włączony jest internet. Na prawdę robi się ciepły. Stan baterii tez wtedy dość gwałtownie się zmienia i spada w szybkim tempie. Czy wasze telefony tez generują ciepło przy włączonym internecie? Bez internetu pracuje normalnie i jest zimny. Używam go dopiero 3 dzień i przez pierwsze 2 nie zauważyłem tego zjawiska, dopiero dzisiaj.
fandango Opublikowano 20 Lutego 2014 Autor Opublikowano 20 Lutego 2014 3G 4 kreski, mam dodatkowo wzmacniacz sygnału w pracy
Falcon Opublikowano 20 Lutego 2014 Opublikowano 20 Lutego 2014 Dziś specjalnie na zwróciłem na to uwagę - przez ok 45 min po wifi korzystałem z youtuba i tylko lekko ale naprawdę delikatnie zwiększyła się mi temperatura . Muszę zaznaczyć , że mój RR nie jest "ubrany" w żaden dodatkowy gadżet więc chłodzenie ma takie jak zaplanował producent
fandango Opublikowano 20 Lutego 2014 Autor Opublikowano 20 Lutego 2014 Sprawdziłem w domu po wifi jest ok. Tylko przy necie z abonamentu karty. O jakich gadżetach dodatkowych mówisz?
fandango Opublikowano 24 Lutego 2014 Autor Opublikowano 24 Lutego 2014 Ale sporo generuje. Nawet przy dłuższej rozmowie tylko przez telefon tak jest. Mnie to dziwi bo mój poprzedni tel Lenovo A750 nie przejawiał takich objawów. Troche to denerwujące jak ci się po 10-15 minutach ucho grzeje
DjLeo Opublikowano 2 Marca 2014 Opublikowano 2 Marca 2014 U mnie raz się nagrzał. Ale to była 1,5 godzinna rozmowa. Ale też bez przesady. Generalnie ten telefon się jakoś nadmiernie nie nagrzewa.
Robert Opublikowano 2 Marca 2014 Opublikowano 2 Marca 2014 U mnie na Mi2S w trybie oszczędnym jest 'zimny', ale jak dam na tryb normalny i coś na nim porobię, to faktycznie w zimie można ogrzać ucho Mocy w nich mnóstwo, więc gdzieś to ciepło muszą oddać
Rekomendowane odpowiedzi