Mionsh Opublikowano 26 Listopada 2016 Opublikowano 26 Listopada 2016 Witam, kupiłem ostatnio telefon dla taty, xiaomi mi4 i jest na nim jakieś hasło przez co nie mogę nic zrobić. Dzwoniłem do sprzedającego jednak on nie pamięta tego hasła. Jest jakiś sposób na usunięcie tego poza wgraniem CM?
Gość Opublikowano 26 Listopada 2016 Opublikowano 26 Listopada 2016 (edytowane) 1 godzinę temu, Mionsh napisał: Witam, kupiłem ostatnio telefon dla taty, xiaomi mi4 i jest na nim jakieś hasło przez co nie mogę nic zrobić. Dzwoniłem do sprzedającego jednak on nie pamięta tego hasła. Jest jakiś sposób na usunięcie tego poza wgraniem CM? Wpisanie poprawnego hasła. Poprzedni właściciel powinien za nim sprzeda telefon usunąć go ze swojego konta Xiaomi. Tłumaczenie że się nie pamięta hasła jest bez sensu bo można je zresetować. Dwie opcje reset na id.mi.com i usunięcie telefonu z konta i.mi.com Moja propozycja jeśli telefon jest z Allegro wystawić negatyw i założyć spór, bo telefon zablokowany jest bez użyteczny. Może być również kradziony. Wysłane z mojego Mi-4c Edytowane 26 Listopada 2016 przez slimozis
tytoos Opublikowano 26 Listopada 2016 Opublikowano 26 Listopada 2016 1 godzinę temu, Mionsh napisał: Witam, kupiłem ostatnio telefon dla taty, xiaomi mi4 i jest na nim jakieś hasło przez co nie mogę nic zrobić. W którym momencie występuje żądanie hasła? Jak dokładnie brzmi komunikat?
Nezumi Opublikowano 26 Listopada 2016 Opublikowano 26 Listopada 2016 To możesz odesłać telefon do sprzedającego jako niezgodny, bo aktualnie bez hasła, masz ładny przycisk do papieru .
kamillm Opublikowano 26 Listopada 2016 Opublikowano 26 Listopada 2016 3 godziny temu, slimozis napisał: Moja propozycja jeśli telefon jest z Allegro wystawić negatyw i założyć spór, bo telefon zablokowany jest bez użyteczny. Może być również kradziony. Po co od razu negatyw, a moze sprzedajacy nie byl tego swiadomy, potem przez takich ludzi psuje sie reputacje sprzedawcom ktorzy moga byc ok. Jak sie powinno postąpić: 1. Napisac do sprzedawcy, zeby ogarnal temat 2. Jak nie ogarnie to dopiero negatyw Ludzie dajmy sobie szanse, nie badzmy polaczki cebulaczki! @Mionsh napisz do sprzwdawcy niech zrobi co do niego należy, jak oleje temat dopiero wystawiaj negatyw
podrezan Opublikowano 6 Stycznia 2018 Opublikowano 6 Stycznia 2018 Witam, mam problem z odzyskaniem hasła do konta xiaomi. Telefon Mi 4Lte, znam numer konta, ale nie pamiętam adresu e-mail i telefonu na których było konto. Jak odzyskać adres e-mail lub nr telefonu np. W wersji (xxx............x). To pozwoli mi łatwiej odzyskać hasło. W tej chwili po resecie telefon prosi o aktywowanie konta i nic nie mogę zrobić. Proszę o pomoc.
Nezumi Opublikowano 6 Stycznia 2018 Opublikowano 6 Stycznia 2018 Musisz.... przypomnieć sobie mail, innego wyjścia nie ma, bo przy logowaniu i tak musisz potiwerdzić kodem z maila...
Agzuska Opublikowano 15 Maja 2018 Opublikowano 15 Maja 2018 Podbiję się pod tym wątkiem, bo mam podobny problem z logowaniem na swoim własnym telefonie... Znam adres email, na ktory go rejestrowałam, ale nie pamiętam hasła. Tzn. pamiętam, ale okazuje się, że nie to... Otóż mogę się zalogować na swoje konto na account xiaomi, jednak to nic nie daje - w żadnej z zakładek nie udało mi się znaleźć niczego, co mogłoby przybliżyć do rozwiązania problemu. Co gorsza, na tym koncie widzę swój numer użytkownika: 172****173, ekran telefonu po włączeniu natomiast żąda hasła dla konta: 167****193. Nie mam pojęcia dlaczego te numery się różnią - telefon kupiłam w sklepie, nie mógł być wcześniej rejestrowany na nikogo innego... Czy ktoś może podpowiedzieć jak sobie z tym poradzić? Bardzo proszę o pomoc
Kacper Skrzypek Opublikowano 15 Maja 2018 Opublikowano 15 Maja 2018 Ktos musial przedtem podpiac swoje konto, moze mialas powystawowa sztuke... Kontaktuj sie z sklepem...
Rekomendowane odpowiedzi