DJYano Opublikowano 24 Listopada 2016 Opublikowano 24 Listopada 2016 (edytowane) Praktycznie od samego początku mam problem z odpowiednim powiadamianiem przez różne aplikacje. Na początku myślałem, że to wina aplikacji, jednej czy dwóch, ale coraz więcej aplikacji nie robi tego tak jak trzeba albo wcale. Pomijam już kwestie, że aplikacja do poczty ma ustawione wypychanie push, ale wiadomości pojawią się tylko wtedy gdy uruchomię apkę z ręki. Jest jakieś rozwiązanie tego problemu, po wstępnym zachwycie miui powoli patrzę w stronę CM, miui to jednak ma sporo braków w funkcjonowaniu do którego jestem przyzwyczajony w kwestii powiadomień nawet na gówniany xperiach :/ #szkoda Edytowane 25 Listopada 2016 przez DJYano
mariusz.ur Opublikowano 24 Listopada 2016 Opublikowano 24 Listopada 2016 Masz w uprawnieniach włączone pływające okna ?
DJYano Opublikowano 24 Listopada 2016 Autor Opublikowano 24 Listopada 2016 Oczywiście, oprócz tego autostart ważnych dla mnie aplikacji, niczego to jednak nie zmienia :/
mariusz.ur Opublikowano 24 Listopada 2016 Opublikowano 24 Listopada 2016 Wygląda na problem z synchronizacją , może masz tryb oszczędzania baterii , może ustawione ubijanie aplikacji - w tych ustawieniach bym szukał problemu , a propo cm pochodnych , ja testuje teraz nexus experience 10.4 i muszę przyznać że jest dopracowany , wcześniej testowałem oficjalne cm 13 , który ma trochę niedociągnięć , pewnie i tak wrócę do miui .
DJYano Opublikowano 24 Listopada 2016 Autor Opublikowano 24 Listopada 2016 Niestety ale wszystko jest ok. Próbowałem już przestawiania, apki w autostarcie nadawanie priorytetów i to nie działa :/ Nigdy nie używałem też jakiegoś oszczędzania itp rzeczy. Nie wiem, postaram się jeszcze raz zaorać cały telefon i zobaczymy.
luki! Opublikowano 24 Listopada 2016 Opublikowano 24 Listopada 2016 Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza.
Rekomendowane odpowiedzi