puder Opublikowano 20 Listopada 2016 Opublikowano 20 Listopada 2016 (edytowane) Wersja MIUI: 8.2 xiaomi.eu; 6.11.17 (rozwojowa) Posiadany smartfon: Redmi 3 Jakim użytkownikiem jesteś? Początkujący Opis znalezionego błędupo aktualizacji ROMu występuje problem z obsługą przycisków w pasku stanu. Kiedyś można było wybrac kilka opcji jedna po drugiej (np. WI-Fi, Jasność, Bluetooth, itd.) i na końcu zamknąć panel. Teraz po wciśnięciu jednej opcji panel automatycznie się chowa. Strasznie to upierdliwe. Edytowane 20 Listopada 2016 przez puder
paveu Opublikowano 21 Listopada 2016 Opublikowano 21 Listopada 2016 Ustawienia -> Powiadomienia i pasek stanu -> odznacz Zwiń po przełączeniu.
puder Opublikowano 21 Listopada 2016 Autor Opublikowano 21 Listopada 2016 Dziękuje za wskazówki. Nie wpadłem by przesunąć ekran ustawień na sam dół, gdzie ukrywa się ta opcja. BTW dlaczego przestawiła się samoczynnie w inna pozycję po wgraniu najnowszego MIUI?
paveu Opublikowano 21 Listopada 2016 Opublikowano 21 Listopada 2016 Bo to MIUI, tutaj dzieją się różne rzeczy.
puder Opublikowano 21 Listopada 2016 Autor Opublikowano 21 Listopada 2016 I tak jest lepiej niż w czystym Androidzie.
ImperialBoRo Opublikowano 11 Czerwca 2017 Opublikowano 11 Czerwca 2017 (edytowane) Hej! Posiadam Xiaomi Mi 5S z wgranym xiaomi.eu 7.6.8 na Adndroidzie 7 Nugat. Problem jaki chciałbym zgłosić jest dość estetyczny to znaczy, ściągając pasek stanu i klikając przełącznik "Wi-Fi", "Bluetooth" i "Synchronizacja" widoczny jest lag pomiędzy naciśnięciem a aktywacją danej funki. Pamiętam że po zakupie telefonu przełącznik WiFi po naciśnięciu był natychmiastowo "zapalany" na sofcie Global. Czy ten problem jest spowodowany tym że ikonka zaświeca się wtedy dopiero kiedy dana funkcja jest aktywna czy to jakiś błąd występujący w sofcie? Wideo pokazujące problem Edytowane 11 Czerwca 2017 przez ImperialBoRo
HennieK Opublikowano 11 Czerwca 2017 Opublikowano 11 Czerwca 2017 Z całym szacunkiem ale u mnie taki lag jak ty to nazwales był widoczny zarówno na globalu jak i na Eu. Nie wpływa to w żaden sposób na działanie funkcji po prostu zawiera się w momencie aktywnej funkcji WiFi czy bluetooth. Wysłane z mojego Redmi 4A przy użyciu Tapatalka 1
angry Opublikowano 13 Czerwca 2017 Opublikowano 13 Czerwca 2017 Mam tak samo, bardziej widać z bluetooth niż z WiFi Wysłane z mojego Xiaomi Redmi 4X 2/16
Rekomendowane odpowiedzi