Monnx Opublikowano 19 Listopada 2016 Opublikowano 19 Listopada 2016 Witajcie. Od poniedziałku mam Redmi Note 3 Pro. Odblokowałem już bootloader, wgrałem TWRP oraz najnowszą wersję ROMu XiaomiEU, dzisiaj rano zaktualizowałem przez updater. Do tej pory jednak nie mogę korzystać z LTE Plusa na mojej karcie. Karta obsługuje omawiany standard, dotychczas miałem ją w iPhonie i śmigało bez problemu. Na Mi Max mojego kolegi LTE zaczęło działać jak zmieniłem w APN nazwę użytkownika i nazwę profilu na "plus". Próbowałem tego samego u mnie i nic, dalej mam maksymalnie H+. Próbowałem sforsować LTE poprzez kod serwisowy *#*#4636#*#* to też nic nie daje - po przełączeniu na LTE only jest Brak usługi. Nie wiem co mam zrobić, myślałem że może mój egzemplarz jest trefny ale na karcie Orange i Playa bez problemu łapie 4G więc myślę że tylko Plus jest problematyczny. Czy jest jakaś dobra dusza która pomoże?
mariusz.ur Opublikowano 19 Listopada 2016 Opublikowano 19 Listopada 2016 (edytowane) Ustaw apn I zrestartuj telefon po tym Edytowane 19 Listopada 2016 przez mariusz.ur
Rekomendowane odpowiedzi