motylferbi Posted November 18, 2016 Posted November 18, 2016 (edited) Mam zamiar kupić xiaomi mi 5. facet.kupił go kilka dni temu na allegro przez sklep casio.pl. Wysłał mi info z niego. czy będę musiał zmieniać w nim jakieś.oprogramowanie czy też to co jest jest.dobre? Sklep podobno daje.gwarancje 12mocy w polsce. Co o tym sadzicie gdyż ja jestem zielony jeśli.chodzi.o.xiaomi. chce spróbować czegoś innego niż iphone. Faktura tylko jakąś podejrzana. co sadzicie o tym . brać? Edited November 18, 2016 by motylferbi
sloniacz Posted November 18, 2016 Posted November 18, 2016 Masz oprogramowanie global także nic nie musisz zmieniać Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
motylferbi Posted November 18, 2016 Author Posted November 18, 2016 A to ze wersja beta ma jakieś znaczenie? mówi że jest już jakieś następne do pobrania.
Tomasz Petrycki Posted November 21, 2016 Posted November 21, 2016 Jak chcesz mieś aktualizacje co tydzień, to pobieraj i instaluj, ale nie jest to konieczne. Na forum http://en.miui.com/forum.php masz informacje na temat cotygodniowych aktualizacji GLOBALa. Bardziej przyjaźnie brzmi wersja DEV zamiast BETA... Nie przejmuj się tym.
Recommended Posts