Jump to content

geekbuying - Redmi 4 Pro - PRESALE?

fatil

Recommended Posts

Miałem ten sam problem, jak zamawiałem to była zwykła sprzedaż i było napisane, że wysyłka 2-7 dni. Później zmieniło się na presale. Napisałem do nich maila w tej sprawie i nie odpisują. Myślę, że to wydłuży oczekiwanie na telefon.

@piotr.geekbuying możesz coś powiedzieć na ten temat, czy to nie Twoja działka?

Dnia 17.11.2016 o 20:30, fatil napisał:

Zamawiałem 11.11 Redmi 4 Pro.
http://www.geekbuying.com/item/Xiaomi-Redmi-4-Pro-3GB-32GB-Smartphone---Black-373908.html

Aktualnie jest on na PRESALE? Co się mogło stać że nagle z "zwykłej" sprzedaży zmienił się w przedsprzedaż?
Czy prze to wydłuży się czas wysyłki?

1 godzinę temu, KubPal napisał:

Miałem ten sam problem, jak zamawiałem to była zwykła sprzedaż i było napisane, że wysyłka 2-7 dni. Później zmieniło się na presale. Napisałem do nich maila w tej sprawie i nie odpisują. Myślę, że to wydłuży oczekiwanie na telefon.

@piotr.geekbuying możesz coś powiedzieć na ten temat, czy to nie Twoja działka?

Dawać numery na PW, się zobaczy, się ogarnie :) 

Dzień dobry, ten sam problem co koledzy powyżej, jak zamawiałem to było napisane, że wysyłka 2-7 dni  Aktualnie  zmieniło się na presale. Wczoraj napisałem do nich maila w tej sprawie i  otrzymałem odpowiedź, że telefon jest pras-ale i wysyłka będzie 30 listopada. Jest to pierwszy i ostatni zakup w sklepie Geekbuying sklep celowo wprowadza klienta w błąd.:x Tłumaczenia ze trony sklepu typu,że jest duże zapotrzebowanie na ten model itp są porostu śmieszne jeśli nie są wstanie dostarczyć danego produktu powinna być stosowna informacja przed zakupem i klient powinien zostać poinformowany kompletne nieporozumienie i żenada.

Edited by wojti

• mrosi locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...