działek Opublikowano 16 Listopada 2016 Opublikowano 16 Listopada 2016 (edytowane) Chłopaki potrzebuje pomocy w diagnozie co to się porobiła z moim telefonem Wczoraj upadł mi z wysokości 1,5m na chodnik. Ze zgrozą i przerażeniem w oczach podnosiłem go, ale na szczęście ubite tylko szkło hartowane w prawym górnym rogu. Chodził bez problemu cały dzisiejszy dzień, po czym około 16 wyłączył się i już nie wstał. Myślałem, że padła bateria, ale po podłączeniu do ładowarki w ogóle nie ładował. Chciałem go na twardo zresetować (pomyślałem, że może się zwiesił) i chciałem wyciągnąć baterię. Wcześniej tego nie robiłem i ku mojemu zaskoczeniu zauważyłem, że była przyklejona do obudowy...czy to normalne? Czy może wylała się po uderzeniu? Przy okazji chyba rozwaliłem jedno złącze (4 zdjęcie). Będę wdzięczny za ewentualną podpowiedź...do wczoraj szczęśliwy posiadacz MI4 Edytowane 16 Listopada 2016 przez działek
ToxXx Opublikowano 16 Listopada 2016 Opublikowano 16 Listopada 2016 Bateria jest fabrycznie przyklejona, ale gniazdo faktycznie wygląda na urwane.
kamillm Opublikowano 17 Listopada 2016 Opublikowano 17 Listopada 2016 8 godzin temu, działek napisał: że była przyklejona do obudowy...czy to normalne? To ze jest przyklejona to normalne. 8 godzin temu, działek napisał: Przy okazji chyba rozwaliłem jedno złącze (4 zdjęcie). No chyba rozwaliłeś.... 8 godzin temu, działek napisał: Czy może wylała się po uderzeniu? Może tak, może nie, różnie to bywa, dużo rzeczy ma na to wpływ, upadek równiez może się do tego przyczynić
działek Opublikowano 18 Listopada 2016 Autor Opublikowano 18 Listopada 2016 O kurcze to z tym przyklejeniem mnie zdziwiliście. Niestety chciałem szybko wyjąć baterię, bo potrzebowałem zadzwonić...i mnie poniosło W takim razie skoro to nie wylana bateria, to chyba coś innego poszło. Trzeba będzie oddać do serwisu
Rekomendowane odpowiedzi