highwork Opublikowano 16 Listopada 2016 Opublikowano 16 Listopada 2016 Więc tak w moim mi 5 jest następujący problem. CZarny ekran, jakieś odgłosy wydobywa jakby był włączony, przy próbie odblokowania przez czytnik wibracji, reakcji brak. Dioda od ładowarki świeci, komputer go niby widzi ale czarno. Do serwisu czy mozna spróbować jakiegoś domowego sposobu na odpalenie go? Z góry dziękuję za pomoc.
ZduneX25 Opublikowano 19 Listopada 2016 Opublikowano 19 Listopada 2016 A komputer go wykrywa, miflash itp?
radek.kulczycki Opublikowano 20 Lipca 2017 Opublikowano 20 Lipca 2017 Witam Moj xiaomi mi5 normalnie się uruchamia ale gdy ma już włączyć się system to ekran gaśnie . Telefon na pewno jest uruchumiony bo dolne przyciski świeca . Nie wiem czy jest to problem sprzetowy czy oprogramowania . telefon mi5 3/64 miui global stable 8 tak komputer go wykrywa w mi flash a także w trybie mi flash ekran normalnie dziła
cinekp Opublikowano 2 Września 2017 Opublikowano 2 Września 2017 Dnia 20.07.2017 o 14:29, radek.kulczycki napisał: Witam Moj xiaomi mi5 normalnie się uruchamia ale gdy ma już włączyć się system to ekran gaśnie . Telefon na pewno jest uruchumiony bo dolne przyciski świeca . Nie wiem czy jest to problem sprzetowy czy oprogramowania . telefon mi5 3/64 miui global stable 8 tak komputer go wykrywa w mi flash a także w trybie mi flash ekran normalnie dziła witam Mam tak samo, problem raczej pojawił się po aktualizacji. Rozwiązałeś go jakoś ??
Leko Opublikowano 27 Grudnia 2017 Opublikowano 27 Grudnia 2017 (edytowane) Dzisiaj rano chciałem odblokować telefon, ale ekran pozostał czarny, przyciski funkcyjne świeciły. Po kilku próbach ekran się zaświecił, ale dotyk nie reagował. Naciskałem w kilku miejscach i złapało, teraz ekran zaświeca się normalnie, ale telefon co jakiś czas się zawiesza. Za każdym razem jak nacisnę w lewym dolnym rogu to wszystko wraca do normy... i tak w kółko. Czy w tamtych okolicach jest jakaś złączka lub coś co może powodować problem? Moderator z kilku zdań wyciął jeden wyraz i przypiął temat do innego... zupełnie innego. BRAWO Edytowane 27 Grudnia 2017 przez Leko
Rekomendowane odpowiedzi