Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc tak w moim mi 5 jest następujący problem. 

CZarny ekran, jakieś odgłosy wydobywa jakby był włączony, przy próbie odblokowania przez czytnik wibracji, reakcji brak. Dioda od ładowarki świeci, komputer go niby widzi ale czarno.

Do serwisu czy mozna spróbować jakiegoś domowego sposobu na odpalenie go?

Z góry dziękuję za pomoc.

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Witam

Moj  xiaomi mi5 normalnie się uruchamia ale gdy ma już włączyć się system to ekran gaśnie . Telefon na pewno jest uruchumiony bo dolne przyciski świeca .

Nie wiem czy jest to problem sprzetowy czy oprogramowania .

telefon mi5 3/64 miui global stable 8

tak komputer go wykrywa w mi flash  a także w trybie mi flash ekran normalnie dziła 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Dnia 20.07.2017 o 14:29, radek.kulczycki napisał:

Witam

Moj  xiaomi mi5 normalnie się uruchamia ale gdy ma już włączyć się system to ekran gaśnie . Telefon na pewno jest uruchumiony bo dolne przyciski świeca .

Nie wiem czy jest to problem sprzetowy czy oprogramowania .

telefon mi5 3/64 miui global stable 8

tak komputer go wykrywa w mi flash  a także w trybie mi flash ekran normalnie dziła 

witam

Mam tak samo, problem raczej pojawił się po aktualizacji. Rozwiązałeś go jakoś ??

• 3 miesiące temu...
Opublikowano (edytowane)

Dzisiaj rano chciałem odblokować telefon, ale ekran pozostał czarny, przyciski funkcyjne świeciły. Po kilku próbach ekran się zaświecił, ale dotyk nie reagował. Naciskałem w kilku miejscach i złapało, teraz ekran zaświeca się normalnie, ale telefon co jakiś czas się zawiesza. Za każdym razem jak nacisnę w lewym dolnym rogu to wszystko wraca do normy...  i tak w kółko.

Czy w tamtych okolicach jest jakaś złączka lub coś co może powodować problem?

Moderator z kilku zdań wyciął jeden wyraz i przypiął temat do innego... zupełnie innego. BRAWO

Edytowane przez Leko
  • Nezumi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...