xavis619 Opublikowano 16 Listopada 2016 Opublikowano 16 Listopada 2016 Witam! Mam telefon Redmi Note 3 Pro. Wersja 8.0 Global. Próbowałem zainstalować wersję dev 6.0 przez update stąd, ale dostaje błąd "Nie można zweryfikować pliku instalacji". Następnie próbowałem zainstalować rom stąd "Redmi Note 3 Qualcomm Latest Global Stable Version Fastboot" przez miflash, ale dostałem błąd (0x80004005:Failed (remote:device is locked. Canot flash images). Dodam, że miflash odpalam jako administrator, a rom jest w folderze na dysku C bez żadnych spacji. Byłby ktoś na tyle uprzejmy, żeby pomóc mi z tym problemem?
mariusz.ur Opublikowano 16 Listopada 2016 Opublikowano 16 Listopada 2016 problem wałkowany na forum dziesiątki razy , z poziomu aktualizacje musisz wrzucić 6.8.18 czyli ostatnie wydanie z androidem 5.1 , a potem aktualizujesz do najnowszego wydania przez ota , a jeśli chodzi o miflash to robisz to w trybie edl a nie fastboot .
ZduneX25 Opublikowano 19 Listopada 2016 Opublikowano 19 Listopada 2016 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi