Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka,wersja androida 5.0.2 LRX22G wersja MIUI 7.0(stabilna),7.0.99.99(lhfnyun)

moj problem polega na tym ze instaluja mi sie programy na telefonie bez mojej zgody mozna to jakos zablokowac zeby mi sie nie instalowaly jakies programy,i chce spytac czy moj telefon ma gps co nie musi korzystac z internetu ani nie bierze kasy z konta;)

Opublikowano
1 minutę temu, zielonyBB napisał:

A zip czy rar to według Ciebie to samo ?

Wysłane z MI5

nie to samo

mam pierwszy problem wlaczylem MI recovery 2.0.1 i mam 3 mozliwosci 1 pisze cos po chinsku drugie tez chinskie 3 english klikam "english" zadnej reakcji klikam co mam zaznaczone zadnej reakcji ;/ktos wie co to za błąd?

juz naprawilem 

Opublikowano (edytowane)

" Przechodzimy z wyłączonego telefonu do trybu Fastboot "uruchomilem ten tryb ale na filmiku jak gosc tam robi ,jak kliknal refresz to pokazalo mu sie okienko z telefonem ja tego nie mam ,niewiem czemu

Edytowane przez tomkill
Opublikowano

i wszedlem 2 x w tryb fastboot troche kombinowalem ale jakos sie udalo ktos mi napisze jak sie prawidlowo wchodzi w ten tryb ;?

czyli wychodzi ze musze telefon wyslac na serwis;/?kur oryginalny telefon i takie problemy

Opublikowano (edytowane)
11 godzin temu, zielonyBB napisał:

Co zwraca polecenie fastboot devices ?

Tapnięte z Lenovo

wchodze w tryb fasboot z komorki>podłączam kabel usb>sygnal na kompie ze polaczono ale nie mam komunikatu co,polaczonoo,jakby telefonu nie widzial komp>wlaczam program i niema telefonu,nie widzi 

http://imgur.com/a/WZWXD

Przechwytywanie.PNG

Edytowane przez tomkill
Opublikowano
2 godziny temu, tomkill napisał:

wchodze w tryb fasboot z komorki>podłączam kabel usb>sygnal na kompie ze polaczono ale nie mam komunikatu co,polaczonoo,jakby telefonu nie widzial komp>wlaczam program i niema telefonu,nie widzi 

http://imgur.com/a/WZWXD

Przechwytywanie.PNG

Działy ci się pomylił i ROM,całe szczęście że nie zainstalowałeś tego systemu który jest dla Redmi 2

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...