Skocz do zawartości
  • 0

Konto Xiaomi na nowym telefonie

Pytanie

Opublikowano

Powiedzcie mi proszę jak to jest z kontem Xiaomi i odblokowaniem bootloadera. Mam otóż XRN3Pro na którym założyłem konto Xiaomi i odblokowałem bootloader. Wszystko fajnie tylko teraz kupiłem XRN4 , który ma być prezentem. Chciałem mu wgrać miui.eu bo działa na chińskim najnowszym Stable. I teraz nie wiem od której strony zacząć. Czy mogę XRN4 podpiąć pod swoje istniejące już konto Xiaomi i potem z niego poprosić o odblokowanie bootloadera, zrobić wszystkie zmiany i potem się z konta wylogować? Tak po prostu? Czy będę potrzebował jakiejś karty SIM? Karty osoby do której ten telefon trafi nie mam więc jeśli już to mogę włożyć tę co mam. Pytam bo nie chce jak zwykle wszystkiego odkręcać gdy już nagrzebię.

Jeśli post jest nie w tym dziale co powinien to proszę admina o przeniesienie (sam nie mogłem się zdecydować gdzie go umieścić).

Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka

4 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano

Jeżeli o prośbę do RN3 starałeś się ponad miesiąc temu (można raz na 30 dni), to śmiało składaj ponownie ze swojego konta, nie potrzebne Ci żadne karty SIM, gdy uzyskasz zgodę, odblokuj bootloader jak zainstalujesz Miui.eu to nie loguj się ponownie na swoje konto.

• 0
Opublikowano

Dzięki, o to chodziło! Teraz tylko powiedzcie mi czy gdzieś tu na forum znajdę tutka od A do Z jak wgrać miui.eu na 4, bo szukam wszędzie i jakoś nie widzę a z tego co już wyczytałem to trochę się to różni od tego co robiłem na RN3P. A może pod Tapatalkiem wyświetla mi się jakaś okrojona wersja forum?

Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...