Lexarr Opublikowano 13 Listopada 2016 Opublikowano 13 Listopada 2016 Witam, jestem jeszcze trochę zielony jeśli chodzi o xiaomi itd. Chciałbym sobie wgrać miuipolska na mimax 32gb. złożyłem wniosek o odblokowanie bootloadera, po kilku minutach dostałem akceptację i teraz nie wiem co mam dalej zrobić. Mam miui 8 global stable, raz czytałem że muszę wgrać china dev, drugi raz że nie. Sam już nie wiem, ma ktoś link do tego china dev? I tutorial jak to wgrać? Czy to w ogóle jest potrzebne? Czy już próbować odblokowywać ten bootloader miflashem? Proszę o pomoc
Acid Opublikowano 13 Listopada 2016 Opublikowano 13 Listopada 2016 A podłączyłeś w ogóle telefon do Unlock Toola? Bo może się odblokuje na stable. Jak nie to cóż albo dev Global z updatera albo z EDL Miflashem. Potem format user data z fastboota, TWRP i rom MIUIPolska. Wysłane z mojego MI 5A podłączyłeś w ogóle telefon do Unlock Toola? Bo może się odblokuje na stable. Jak nie to cóż albo dev Global z updatera albo z EDL Miflashem. Potem format user data z fastboota, TWRP i rom MIUIPolska. Wysłane z mojego MI 5
Lexarr Opublikowano 13 Listopada 2016 Autor Opublikowano 13 Listopada 2016 Proszę o usunięcie tematu, udało mi się wgrać rom xiaomi.eu
Dutche Opublikowano 10 Grudnia 2016 Opublikowano 10 Grudnia 2016 Na stable nie przechodzi trzeba instalować dev przynajmniej na tym modelu telefonu
Grothgar Opublikowano 5 Stycznia 2017 Opublikowano 5 Stycznia 2017 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi