Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jak wyczyścić telefon że wszystkiego ? Również chciałbym w recowery tylko nie wiem co i jak wyczyścić. Prosze o lopatologiczna pomoc

wyklepane z telefonu x mi note

Opublikowano

Po pierwsze jeżeli masz konto xiaomi to odepnij od niego telefon - najlepiej z poziomu strony internetowej. Po drugie wystarczy zrobić factory reset: ustawienia / ustawienia dodatkowe / kopia i kasowanie danych / reset fabryczny.

Wysłane z mojego MI NOTE LTE

Opublikowano
25 minut temu, Lex Luthor napisał:

Po pierwsze jeżeli masz konto xiaomi to odepnij od niego telefon - najlepiej z poziomu strony internetowej. Po drugie wystarczy zrobić factory reset: ustawienia / ustawienia dodatkowe / kopia i kasowanie danych / reset fabryczny.

Wysłane z mojego MI NOTE LTE

Z tego co wiem to trzeba najpierw wylogować się na telefonie a następnie na i.mi.com

Opublikowano

Mam konto na xiaomi ale nowy telefon też będzie xiaomi a nie chce kasować konta. Nie wiem jak odpiąć sam telefon

wyklepane z telefonu x mi note

Opublikowano

Wystarczy jedynie w telefonie odznaczyć lokalizację urządzenia. Nic ponadto nie jest konieczne, poza oczywiście resetem do ustawień fabrycznych.

Wysłane z Mi Note

Opublikowano

Sprawdź a gwarantuję, że nic takiego nie będzie miało miejsca;-). Wystarczy wyłączyć lokalizację, oczywiście wyłączając na telefonie synchronizację. Telefon mozna usunąć z konta w dowolnej chwili. Ja do dzisiaj mam LG p760 i córka jakoś korzysta
Poza tym sprzedałem już kilka telefonów Xiaomi i nigdy nie robiłem nic ponadto, co napisałem.

Wysłane z Mi Note

66e3069b256bfcf89e4730222c8c66be.jpg
  • Nezumi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...