davneson Opublikowano 13 Listopada 2016 Opublikowano 13 Listopada 2016 Witam, jak wyczyścić telefon że wszystkiego ? Również chciałbym w recowery tylko nie wiem co i jak wyczyścić. Prosze o lopatologiczna pomoc wyklepane z telefonu x mi note
Lex Luthor Opublikowano 13 Listopada 2016 Opublikowano 13 Listopada 2016 Po pierwsze jeżeli masz konto xiaomi to odepnij od niego telefon - najlepiej z poziomu strony internetowej. Po drugie wystarczy zrobić factory reset: ustawienia / ustawienia dodatkowe / kopia i kasowanie danych / reset fabryczny. Wysłane z mojego MI NOTE LTE
majdan12 Opublikowano 13 Listopada 2016 Opublikowano 13 Listopada 2016 25 minut temu, Lex Luthor napisał: Po pierwsze jeżeli masz konto xiaomi to odepnij od niego telefon - najlepiej z poziomu strony internetowej. Po drugie wystarczy zrobić factory reset: ustawienia / ustawienia dodatkowe / kopia i kasowanie danych / reset fabryczny. Wysłane z mojego MI NOTE LTE Z tego co wiem to trzeba najpierw wylogować się na telefonie a następnie na i.mi.com
davneson Opublikowano 13 Listopada 2016 Autor Opublikowano 13 Listopada 2016 Mam konto na xiaomi ale nowy telefon też będzie xiaomi a nie chce kasować konta. Nie wiem jak odpiąć sam telefonwyklepane z telefonu x mi note
nemed Opublikowano 13 Listopada 2016 Opublikowano 13 Listopada 2016 Wystarczy jedynie w telefonie odznaczyć lokalizację urządzenia. Nic ponadto nie jest konieczne, poza oczywiście resetem do ustawień fabrycznych.Wysłane z Mi Note
davneson Opublikowano 13 Listopada 2016 Autor Opublikowano 13 Listopada 2016 Super dzięki, a z recowery coś walczyć chciałbym wszystko wyczyścić bo telefon jest troszkę mulem.wyklepane z telefonu x mi note
nemed Opublikowano 13 Listopada 2016 Opublikowano 13 Listopada 2016 Sprawdź a gwarantuję, że nic takiego nie będzie miało miejsca;-). Wystarczy wyłączyć lokalizację, oczywiście wyłączając na telefonie synchronizację. Telefon mozna usunąć z konta w dowolnej chwili. Ja do dzisiaj mam LG p760 i córka jakoś korzystaPoza tym sprzedałem już kilka telefonów Xiaomi i nigdy nie robiłem nic ponadto, co napisałem. Wysłane z Mi Note
Rekomendowane odpowiedzi