Warson Opublikowano 10 Listopada 2016 Opublikowano 10 Listopada 2016 Witam, w wbudowanej aplikacji wiadomości w MIUI przy każdym otrzymanym smsie na ikonce aplikacji widnieje cyferka z ilością nieprzeczytanych smsów, natomiast ja wolę aplikację do smsów Textra, niestety na tej ikonce już nie wyświetla się ilośc otrzymanych smsów, mimo że ustawiona jest jako domyślna aplikacja. Czy ktoś wie czemu i jak temu zaradzić?
ZduneX25 Opublikowano 10 Listopada 2016 Opublikowano 10 Listopada 2016 MIUI ma specyficzny dla siebie system powiadamiania na ikonach, nic z tym nie zrobisz.
squirrelkuss Opublikowano 10 Listopada 2016 Opublikowano 10 Listopada 2016 Ohhh serio? A podpowiedź typu: ustawienia - zainstalowane - zakładka pobrane - wybrana aplikacja - pokazuj powiadomienia - licznik na ikonie.Nie wiem jak na aplikacji smsowej co kolega chce ale na moich działa. Inbox, youtube, fb i parę innych.Wysłane z mojego MI 4LTE przy użyciu Tapatalka
Warson Opublikowano 10 Listopada 2016 Autor Opublikowano 10 Listopada 2016 dziwne bo mam tak ustawione i nie pokazuje licznika...
squirrelkuss Opublikowano 11 Listopada 2016 Opublikowano 11 Listopada 2016 Widocznie nie każda apka to obsługuje.Wysłane z mojego MI 4LTE przy użyciu Tapatalka
Warson Opublikowano 13 Listopada 2016 Autor Opublikowano 13 Listopada 2016 Spoko że na zwykłym Andku jednak obsługuje... Bez miui
Rekomendowane odpowiedzi