Pirzu Posted November 8, 2016 Share Posted November 8, 2016 TADAAAAM ! I jest recenzja Xiaomi mi5s plus, mówiąc w skrócie - wg mnie najlepszy telefon od xiaomi jaki testowałem, w dodatku jest promocja na GearBest na 445USD - https://goo.gl/zclsKj - nic tylko brać jeżeli szukacie świetnego smartfona Naprawde ma dużo plusów i parę małych minusów - sprawdźcie sami - wystarczy kliknąć na obrazek lub tutaj żeby obejrzeć :) 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted November 8, 2016 Share Posted November 8, 2016 Niby OK, ale w kwestii audio, porównywanie Mi Note do jakiegokolwiek innego telefonu to chyba pomyłka. Mi Note ma chipset audio Hi-Fi, więc ani Mi5, ani Mi5s nie będzie miało wyższej jakości dźwięku, bo nie ma czym go przetworzyć. Jeśli natomiast porównujesz jakość odsłuchu Mi Note z innymi telefonami, niewyposażonymi w układ audio, proponuję pomijać te opisy w recenzjach. Po co narażać się na... napiszę delikatnie - uwagi... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniel.wu Posted November 9, 2016 Share Posted November 9, 2016 Stwierdzenie, że to najlepsze xiaomi też (przynajmniej dla mnie) jest przesadne/kontrowersyjne. Sam wspomniałeś, że Mi5 ma nieco szybszy czytnik (no i z przodu), a w kwestii aparatu - brak jakiejkolwiek stabilizacji obrazu jest według mnie bardzo dużym minusem (w szczególności jeśli chodzi o filmy. Aż doceniam jeszcze bardziej OIS w swoim Mi5. Poza tym w porządku, dziękuję za recenzje. Napisane z Xiaomi Mi5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pirzu Posted December 3, 2016 Author Share Posted December 3, 2016 Daniel - redmi note 3 pro tez nie ma niczego najllepszego, ale jest rozchwytywany. Uwazam, ze mi5s plus jest takim "drozszym" redmi note 3 pro - nie powala, ale jest bardzo dobry. Choc teraz wyszedl op 3 t i chyba niestety, ale pozamiatane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tpawel Posted December 3, 2016 Share Posted December 3, 2016 Tyle że ten op3t kosztuje 430ojro.Wysłane z mojego Redmi Pro przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts