Dr.Nero Opublikowano 6 Listopada 2016 Opublikowano 6 Listopada 2016 Wczoraj dostałem kartę pamięci SanDisk Ultra 64GB, jednak gdy wkładam kartę telefon jej nie czyta. Próbowałem podłączyć kartę do komputera poprzez adapter, za pierwszym razem karta wyświetlała się w dyskach jednak musiałem ją sformatować, podczas formatowania wyskakiwał błąd i proces się anulował, teraz komputer w ogóle nie widzi karty kiedy ją podłączam, można coś z tym zrobić?
convi33 Opublikowano 7 Listopada 2016 Opublikowano 7 Listopada 2016 Wczoraj dostałem kartę pamięci SanDisk Ultra 64GB, jednak gdy wkładam kartę telefon jej nie czyta. Próbowałem podłączyć kartę do komputera poprzez adapter, za pierwszym razem karta wyświetlała się w dyskach jednak musiałem ją sformatować, podczas formatowania wyskakiwał błąd i proces się anulował, teraz komputer w ogóle nie widzi karty kiedy ją podłączam, można coś z tym zrobić?Tak można odesłać kartę na gwarancję Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka
KamPaw Opublikowano 7 Listopada 2016 Opublikowano 7 Listopada 2016 Zobacz pod linux czy wykryje kartęWysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka
Dr.Nero Opublikowano 7 Listopada 2016 Autor Opublikowano 7 Listopada 2016 6 godzin temu, KamPaw napisał: Zobacz pod linux czy wykryje kartę Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka Co to jest linux?
ahr Opublikowano 7 Listopada 2016 Opublikowano 7 Listopada 2016 Linux to zuooo A tak serio to albo spróbuj w konsoli (wierszu poleceń) sformatować kartę, albo odpal jakieś live cd z dystrybucją linuxa i użyj programu gparted (w zasadzie to nawet możesz użyć obrazu live gparted).
Rekomendowane odpowiedzi