Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam. Próbowałem wgrać MIUI Polska na mój telefon MI5s. Początkowo wyskakiwał mi błąd  w TWRP wyskakuje mi błąd instalacji "Updater process ended with Error 7...". Coś naklikałem i teraz po reboocie telefonu na chwile pojawia się logo Xiaomi po czym znika i nic się nie dzieje. Nie mogę uruchomić normalnie telefonu. Co mam robić ? 

Edytowane przez Vattever
Opublikowano

No nie, według ciebie to hodowanie bezmózgów i leniów, którym się nie chce poszukać i przeczytać wątku z rozwiązaniem problemu. Łatwiej jest żebrać w nowym wątku i najlepiej żeby ktoś naprawił, podał na tacy gotowe rozwiązanie, które już od dawna jest na forum. I weź kolego napisz najpierw jakieś wartościowe posty a potem krytykuj

Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka

• Like 5
Opublikowano
Dnia 5.11.2016 o 22:48, Bohyn napisał:

Prośba o zmianę tematu na: "Mi5s popsułem..." aby w internetach" specjaliści nie zaczęli pisać, że Mi5s sam z siebie pada.

Dokładnie tak pomyślałem czytając temat :D ale przeczytałem treść i wyszło że kolejny ktoś uwalił sobie system :P

Opublikowano (edytowane)

Temat już zmieniony ;p Dziękuję za profesjonalną pomoc od forumowiczów... Okazało się, że coś przekombinowałem i usunąłem system. Dzięki pomocy na prywatnej wiadomości udało mi się przywrócić życie telefonu poprzez wgranie China Dev programem XiaomiFlashtool. No i oczywiście błąd w instalacji MIUI Polska wynikał ze złej wersji pobranej przeze mnie. Jestem zielony w te sprawy dla tego bardzo dziękuje WSZYSTKIM FORUMOWICZOM za profesjonalną pomoc xD Bez wyjątku :D Przeszedłem się na spacer i telefon sam się naprawił :D

Pozdrawiam.

Edytowane przez Vattever
  • Like 1
Opublikowano (edytowane)

I dlatego nie warto pomagać po raz kolejny takim userom. 3 wpisy, telefon działa, user pojawi się na forum jak znowu coś zepsuje. Poza tym nie wniesie niczego bo i tak nie chciało mu się czytać tylko jakiś inny super user z 5cioma wpisami mu pomógł bo chciał :). Nie mam zamiaru nikogo obrazić - tak tylko napisałem. I tak wątek jest bez sensu więc kolejny bezsensowny wpis go nie popsuje.

Edytowane przez sp4ubw
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...