Vattever Opublikowano 5 Listopada 2016 Opublikowano 5 Listopada 2016 (edytowane) Witam. Próbowałem wgrać MIUI Polska na mój telefon MI5s. Początkowo wyskakiwał mi błąd w TWRP wyskakuje mi błąd instalacji "Updater process ended with Error 7...". Coś naklikałem i teraz po reboocie telefonu na chwile pojawia się logo Xiaomi po czym znika i nic się nie dzieje. Nie mogę uruchomić normalnie telefonu. Co mam robić ? Edytowane 7 Listopada 2016 przez Vattever
redkontakt Opublikowano 5 Listopada 2016 Opublikowano 5 Listopada 2016 Posprzątaj w pokoju albo idź na spacer jak nie pada deszcz, a potem zacznij czytać forum zamiast pisać bzdurne posty Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka 1
Vattever Opublikowano 5 Listopada 2016 Autor Opublikowano 5 Listopada 2016 Ehhh... Serio mam problem, mógłbyś chociaż podrzucić link do wpisu ?
redkontakt Opublikowano 5 Listopada 2016 Opublikowano 5 Listopada 2016 Problem z czytaniem? Na to nie mam linku Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
Bohyn Opublikowano 5 Listopada 2016 Opublikowano 5 Listopada 2016 (edytowane) Model telefonu inny ale ogolnie chodzi o to samo: http://en.miui.com/forum.php?mod=viewthread&tid=299790&highlight=mi5%2Bglobal%2Brom Prośba o zmianę tematu na: "Mi5s popsułem..." aby w internetach" specjaliści nie zaczęli pisać, że Mi5s sam z siebie pada. Edytowane 5 Listopada 2016 przez Bohyn
redkontakt Opublikowano 7 Listopada 2016 Opublikowano 7 Listopada 2016 No nie, według ciebie to hodowanie bezmózgów i leniów, którym się nie chce poszukać i przeczytać wątku z rozwiązaniem problemu. Łatwiej jest żebrać w nowym wątku i najlepiej żeby ktoś naprawił, podał na tacy gotowe rozwiązanie, które już od dawna jest na forum. I weź kolego napisz najpierw jakieś wartościowe posty a potem krytykuj Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka 5
wojtekmarchewka Opublikowano 7 Listopada 2016 Opublikowano 7 Listopada 2016 Dnia 5.11.2016 o 22:48, Bohyn napisał: Prośba o zmianę tematu na: "Mi5s popsułem..." aby w internetach" specjaliści nie zaczęli pisać, że Mi5s sam z siebie pada. Dokładnie tak pomyślałem czytając temat ale przeczytałem treść i wyszło że kolejny ktoś uwalił sobie system
Vattever Opublikowano 7 Listopada 2016 Autor Opublikowano 7 Listopada 2016 (edytowane) Temat już zmieniony ;p Dziękuję za profesjonalną pomoc od forumowiczów... Okazało się, że coś przekombinowałem i usunąłem system. Dzięki pomocy na prywatnej wiadomości udało mi się przywrócić życie telefonu poprzez wgranie China Dev programem XiaomiFlashtool. No i oczywiście błąd w instalacji MIUI Polska wynikał ze złej wersji pobranej przeze mnie. Jestem zielony w te sprawy dla tego bardzo dziękuje WSZYSTKIM FORUMOWICZOM za profesjonalną pomoc xD Bez wyjątku Przeszedłem się na spacer i telefon sam się naprawił Pozdrawiam. Edytowane 7 Listopada 2016 przez Vattever 1
sp4ubw Opublikowano 8 Listopada 2016 Opublikowano 8 Listopada 2016 (edytowane) I dlatego nie warto pomagać po raz kolejny takim userom. 3 wpisy, telefon działa, user pojawi się na forum jak znowu coś zepsuje. Poza tym nie wniesie niczego bo i tak nie chciało mu się czytać tylko jakiś inny super user z 5cioma wpisami mu pomógł bo chciał . Nie mam zamiaru nikogo obrazić - tak tylko napisałem. I tak wątek jest bez sensu więc kolejny bezsensowny wpis go nie popsuje. Edytowane 8 Listopada 2016 przez sp4ubw
IssLance Opublikowano 8 Listopada 2016 Opublikowano 8 Listopada 2016 1 godzinę temu, sp4ubw napisał: I dlatego nie warto pomagać po raz kolejny takim userom. twoja elektroda -> 1
Rekomendowane odpowiedzi