Skocz do zawartości
  • 0

lenovo a850

Pytanie

Opublikowano

Głupie moze pytanie ale gdzie jest menu(home) nie wlancza mi sie i sklep google i czemu jak wchodze ustawienia dzwonka to mam chinske znaczki i nie moge skonfigurowac gmaila bo mam tam kopie....

pozdro

ogolnie jest super jedyny rom ktory jest spolszczony jak nalezy i wyglada

7 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano

Co do chińskich znaków to niestety problem jest po stronie MIUI i aby temu zaradzić (tymczasowo) należy wyczyścić dane aplikacji Motywy (Ustawienia > Aplikacje > Motywy > Wyczyść dane)

• 0
Opublikowano

Nie bardzo wiem o jakie menu chodzi. Menu podręczne masz po naciśnięciu klawisza sprzętowego Menu (na panelu przycisków nawigacyjnych w Lenovo).

Dla przykładu w MI3 mam: od lewej: Menu, Home (ikona domka) i Back (klawisz powrotu). Menu wywołuje na pulpicie podręczne... menu z opcjami: Edycja, Tapeta, Ustawienia itp.

• 0
Opublikowano

no moze zle napisałem:) jak mialem wczesniej wersje od linerty po wscisnieciu przycisku srodkowego w lenovo mialem dostepne wszystkie aplikacje w telefonie moglem usunac aplikacje itd a tutaj musze wchodzic albo przytrzymac aplikacje zeby ja usunac badz sciagnac program ze sklepu,

• 0
Opublikowano

Tylko, że MIUI to nie jest Lenovo. To system dla telefonów Xiaomi i tam ikony są jednocześnie programami na pulpicie. Nie ma szuflady gdzie są aplikacje.

• 0
Opublikowano

Dzięki za odp :D

Tylko, że MIUI to nie jest Lenovo. To system dla telefonów Xiaomi i tam ikony są jednocześnie programami na pulpicie. Nie ma szuflady gdzie są aplikacje.

-- 7 lut 2014, o 09:03 --

Co do chińskich znaków to niestety problem jest po stronie MIUI i aby temu zaradzić (tymczasowo) należy wyczyścić dane aplikacji Motywy (Ustawienia > Aplikacje > Motywy > Wyczyść dane)

zrobiłęm i dalej nic. chcialem ustawic dzwonki albo motywy to mam cos takiego ale da sie zyc....

post-867-13980030857957_thumb.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...