Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WITAM

Ostatnio zakupiłem na aliexpres wyświetlacz do Mi3 i po jego zamontowaniu zacząłem go oczywiście sprawdzać i okazało się że po wybraniu zimnych kolorów ekran przestaje działać (działa tylko fastboot i TWRP) do ponownego działania trzeba instalować odnowa system przez TWRP.

Sprawę zgłosiłem oczywiście sprzedawcy a on wyjechał mi z takim tekstem że większość ekranów z tego modelu tak ma i jest to wina firmy Xiaomi a nie jego wiec potrzebuję Waszej pomocy czy komuś z Was też zdarzyła się taka awaria.

Tekst sprzedawcy :

"Dear friend, i checked the internet and found many users of Xiaomi got such problem too. So I think you may need to ask the Xiaomi company for help. Or you can try to check it with your old one see how is that going. ok?"

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

kupowałeś na Ali? jesli tak to na 99% podróba. moj na przykład czasem błyska na rogach jak jest białe tło :)

Opublikowano

Dzięki "Edek" za info bo sprzedawca z Ali zapierał się że to oryginał a teraz wiadomo że to tylko podróba.

Jeszcze sprzedawca zwalał winę na firmę Xiaomi że to ich wina a okazuje się że to ściema.

• Nezumi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...