soulfly777kris Opublikowano 2 Listopada 2016 Opublikowano 2 Listopada 2016 WITAM Ostatnio zakupiłem na aliexpres wyświetlacz do Mi3 i po jego zamontowaniu zacząłem go oczywiście sprawdzać i okazało się że po wybraniu zimnych kolorów ekran przestaje działać (działa tylko fastboot i TWRP) do ponownego działania trzeba instalować odnowa system przez TWRP. Sprawę zgłosiłem oczywiście sprzedawcy a on wyjechał mi z takim tekstem że większość ekranów z tego modelu tak ma i jest to wina firmy Xiaomi a nie jego wiec potrzebuję Waszej pomocy czy komuś z Was też zdarzyła się taka awaria. Tekst sprzedawcy : "Dear friend, i checked the internet and found many users of Xiaomi got such problem too. So I think you may need to ask the Xiaomi company for help. Or you can try to check it with your old one see how is that going. ok?"
Edek Opublikowano 4 Stycznia 2017 Opublikowano 4 Stycznia 2017 kupowałeś na Ali? jesli tak to na 99% podróba. moj na przykład czasem błyska na rogach jak jest białe tło
soulfly777kris Opublikowano 5 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2017 Dzięki "Edek" za info bo sprzedawca z Ali zapierał się że to oryginał a teraz wiadomo że to tylko podróba. Jeszcze sprzedawca zwalał winę na firmę Xiaomi że to ich wina a okazuje się że to ściema.
Rekomendowane odpowiedzi