kamyk1313 Opublikowano 30 Października 2016 Opublikowano 30 Października 2016 Witam grono speców...Próbowałem odblokować bootloader.Potwierdzenie od xiaomi już dostałem sms. W aplikacji do odblokowania pozwala mi na odblokowanie. Uruchamiamy telefon w fastboot i klikamy na unlock. W rozpoznawaniu telefonu dochodzi do 50℅ i stoi. Stery zainstalowane. Chciałbym zainstalować muimiPolska, ale trzyma mnie właśnie odblokowanie bootloadera. Pomóżcie proszę.Starannie wydziergane pollex'em i wysłane z deski do prasowania zwanej telefonem...
tpawel Opublikowano 30 Października 2016 Opublikowano 30 Października 2016 Na tym samym koncie jesteś zalogowany na kompie i w telefonie?Wysłane z mojego MI 4LTE przy użyciu Tapatalka
scooby666 Opublikowano 30 Października 2016 Opublikowano 30 Października 2016 (edytowane) Bootloader można odblokować tylko na wersji DEV softu. http://en.miui.com/thread-202290-1-1.html Cytat Unlocking Bootloader Procedure:You must be on Developer ROM to unlock your device. If you're on MIUI China Stable then please download MIUI China Developer ROM. If you're on MIUI Global Stable then please proceed and download MIUI Global Developer ROM. Edytowane 30 Października 2016 przez scooby666
kamyk1313 Opublikowano 31 Października 2016 Autor Opublikowano 31 Października 2016 Tak, to samo kontoStarannie wydziergane pollex'em i wysłane z deski do prasowania zwanej telefonem...
ZduneX25 Opublikowano 31 Października 2016 Opublikowano 31 Października 2016 Zainstaluj china dev. Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi