Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam, mam problem z debugowaniem usb. Otóż posiadam drona dji phantom 3. po zainstalowaniu programu dji go nie mam polaczenia z dronem. dodam ze w poprzednich telefonach wyskakiwalo mi powiadomienie o debugowaniu i ciag jakis cyfr (podobnie przy podlaczeniu do komputera). teraz nic takiego mi sie nie pojawia. pewnie jakas opcja w debugowaniu nie jest zaznaczona lub cos mi blokuje dostep do podgladu na zywo z kamery drona. moze ktos pomoc zdiagnozowac problem ?

Opublikowano

W opcjach programistycznych jest opcja by zapomnieć wszystkie zaufane urządzenia (podłączone w debugowaniu), to może tak zrób i jak od nowa polecisz to będzie jak być powinno.

Opublikowano

No właśnie kliknąłem ale nie wiem czy to tak szybko działa czy sie to nie kasuje. Wyskakuje okienko z potwierdzeniem, klikam ok i tyle. Nie wiem czy to tak samo u ciebie dziala

Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam podobny problem i żeby już nie zaśmiecać forum napiszę tutaj... Otóż mam dwie aplikacje do obsługi p3a i jak są dwie naraz zainstalowane to dji go nie działa. Druga to vertical studio. Działają na telefonie jedynie gdy jedna jest zainstalowana na głównym koncie a druga na second space. Jest szansa aby obie działały razem? (Second space zajada trochę ramu)

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...