ciurson Opublikowano 29 Października 2016 Opublikowano 29 Października 2016 witam, mam problem z debugowaniem usb. Otóż posiadam drona dji phantom 3. po zainstalowaniu programu dji go nie mam polaczenia z dronem. dodam ze w poprzednich telefonach wyskakiwalo mi powiadomienie o debugowaniu i ciag jakis cyfr (podobnie przy podlaczeniu do komputera). teraz nic takiego mi sie nie pojawia. pewnie jakas opcja w debugowaniu nie jest zaznaczona lub cos mi blokuje dostep do podgladu na zywo z kamery drona. moze ktos pomoc zdiagnozowac problem ?
ZduneX25 Opublikowano 30 Października 2016 Opublikowano 30 Października 2016 W opcjach programistycznych jest opcja by zapomnieć wszystkie zaufane urządzenia (podłączone w debugowaniu), to może tak zrób i jak od nowa polecisz to będzie jak być powinno.
ciurson Opublikowano 30 Października 2016 Autor Opublikowano 30 Października 2016 No właśnie kliknąłem ale nie wiem czy to tak szybko działa czy sie to nie kasuje. Wyskakuje okienko z potwierdzeniem, klikam ok i tyle. Nie wiem czy to tak samo u ciebie dzialaWysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
Shd Opublikowano 12 Listopada 2016 Opublikowano 12 Listopada 2016 Mam podobny problem i żeby już nie zaśmiecać forum napiszę tutaj... Otóż mam dwie aplikacje do obsługi p3a i jak są dwie naraz zainstalowane to dji go nie działa. Druga to vertical studio. Działają na telefonie jedynie gdy jedna jest zainstalowana na głównym koncie a druga na second space. Jest szansa aby obie działały razem? (Second space zajada trochę ramu)
Rekomendowane odpowiedzi