gonzo_86 Opublikowano 28 Października 2016 Opublikowano 28 Października 2016 Witam, Mój problem polega na tym że telefon w czasie rozmów przełącza się z 4G na 3G pomimo, że mam w ustawieniach włączone VoLTE. Ktoś zna powód? Tapnięte z RN3 PRO KATE
Kriss Opublikowano 28 Października 2016 Opublikowano 28 Października 2016 u nas operatorzy komórkowi VoLTE mają dopiero w planach.
tpawel Opublikowano 28 Października 2016 Opublikowano 28 Października 2016 W Orange działa na dwóch SamsungachWysłane z mojego MI 4LTE przy użyciu Tapatalka
jack78 Opublikowano 2 Listopada 2016 Opublikowano 2 Listopada 2016 Pierwsze słyszę żeby w Polsce ktoś oferował VoLTE.A w czym problem ze zmianą pasma? W czym to przeszkadza?wysłane z RedMi Note 3 Pro
Kyniolus73 Opublikowano 2 Listopada 2016 Opublikowano 2 Listopada 2016 10 minut temu, jack78 napisał: Pierwsze słyszę żeby w Polsce ktoś oferował VoLTE. A w czym problem ze zmianą pasma? W czym to przeszkadza? wysłane z RedMi Note 3 Pro To poczytaj news byl z tyd temu http://www.orange.pl/kid,4002400661,id,4004890470,title,VoLTE-,article.html?search=active&query=volte 1
jack78 Opublikowano 3 Listopada 2016 Opublikowano 3 Listopada 2016 (edytowane) W specyfikacji mają 2 Samsungi tylko zgodne z VoLTE i dodatkowo piszą że: Telefon musi posiadać dedykowany dla VoLTE w Orange wariant oprogramowania. Jeśli posiadany przez klienta telefon jest wyszczególniony na liście telefonów sprzedawanych w Orange, jako wspierający funkcjonalność VoLTE, a klient zakupił go poza siecią sprzedaży Orange, aby korzystać z VoLTE należy zmienić oprogramowanie telefonu na takie, które wspiera VoLTE w sieci Orange. Można tego dokonać w punkcie serwisowym. więc widać ze na Xiaomi to nie będzie działać Edytowane 3 Listopada 2016 przez jack78
areq1987 Opublikowano 3 Listopada 2016 Opublikowano 3 Listopada 2016 Takie to volte żeby działało musi być soft Orange. A więc to tylko chyba ich wesoła wizja volte.Wysłane z mojego Redmi 3S przy użyciu Tapatalka
tpawel Opublikowano 3 Listopada 2016 Opublikowano 3 Listopada 2016 W specyfikacji mają 2 Samsungi tylko zgodne z VoLTE i dodatkowo piszą że:Telefon musi posiadać dedykowany dla VoLTE w Orange wariant oprogramowania. Jeśli posiadany przez klienta telefon jest wyszczególniony na liście telefonów sprzedawanych w Orange, jako wspierający funkcjonalność VoLTE, a klient zakupił go poza siecią sprzedaży Orange, aby korzystać z VoLTE należy zmienić oprogramowanie telefonu na takie, które wspiera VoLTE w sieci Orange. Można tego dokonać w punkcie serwisowym. więc widać ze na Xiaomi to nie będzie działaćTyle że wczoraj pisałes że wogole nie dziala;) Kiedyś może i będzie działać na niebrandowanych telefonach, ale dużo jeszcze wody upłynie. Dobrze że jest hd voice chociazWysłane z mojego MI 4LTE przy użyciu Tapatalka
jack78 Opublikowano 3 Listopada 2016 Opublikowano 3 Listopada 2016 Bo nawet nie wiedziałem że już ktoś to testuje w Polsce. Normalną pracą nie można tego nazwać, bo 2 telefony i tylko z softem Orange, to jakaś kpina.
tpawel Opublikowano 3 Listopada 2016 Opublikowano 3 Listopada 2016 To nie jest takie proste jak się wydaje, trzeba docenić że jako pierwsi wprowadzili komercyjnie. Wysłane z mojego MI 4LTE przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi