Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pierwsze słyszę żeby w Polsce ktoś oferował VoLTE.
A w czym problem ze zmianą pasma? W czym to przeszkadza?

wysłane z RedMi Note 3 Pro

Opublikowano (edytowane)

W specyfikacji mają 2 Samsungi tylko zgodne z VoLTE i dodatkowo piszą że:

Telefon musi posiadać dedykowany dla VoLTE w Orange wariant oprogramowania. Jeśli posiadany przez klienta telefon jest wyszczególniony na liście telefonów sprzedawanych w Orange, jako wspierający funkcjonalność VoLTE, a klient zakupił go poza siecią sprzedaży Orange, aby korzystać z VoLTE należy zmienić oprogramowanie telefonu na takie, które wspiera VoLTE w sieci Orange. Można tego dokonać w punkcie serwisowym. 

więc widać ze na Xiaomi to nie będzie działać

Edytowane przez jack78
Opublikowano

Takie to volte żeby działało musi być soft Orange. A więc to tylko chyba ich wesoła wizja volte.

Wysłane z mojego Redmi 3S przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
W specyfikacji mają 2 Samsungi tylko zgodne z VoLTE i dodatkowo piszą że:
Telefon musi posiadać dedykowany dla VoLTE w Orange wariant oprogramowania. Jeśli posiadany przez klienta telefon jest wyszczególniony na liście telefonów sprzedawanych w Orange, jako wspierający funkcjonalność VoLTE, a klient zakupił go poza siecią sprzedaży Orange, aby korzystać z VoLTE należy zmienić oprogramowanie telefonu na takie, które wspiera VoLTE w sieci Orange. Można tego dokonać w punkcie serwisowym. 

więc widać ze na Xiaomi to nie będzie działać

Tyle że wczoraj pisałes że wogole nie dziala;)
Kiedyś może i będzie działać na niebrandowanych telefonach, ale dużo jeszcze wody upłynie. Dobrze że jest hd voice chociaz

Wysłane z mojego MI 4LTE przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Bo nawet nie wiedziałem że już ktoś to testuje w Polsce.

Normalną pracą nie można tego nazwać, bo 2 telefony i tylko z softem Orange, to jakaś kpina.

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...