Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, posiadam Xiaomi redmi note 3 pro, 2GB, przechodząc do rzeczy, problem polega na aparacie, otóż, z tyłu aparat działa bez zarzutu, a natomiast, aparat przedni, się nie uruchamia, wyskakuje powiadomienie; "Błąd aparatu     Nie można połączyć z Aparatem" Proszę o pomoc, telefon już resetowałem do ustawień fabrycznych i nic nie pomogło. Z góry dziękuję.

Opublikowano

ustawienia   /informacje o telefonie   i wlasnie    tam masz   Miui wersja    (: a co to  ROM

ROM (ang. Read-Only Memory) - pamięć tylko do odczytu. (:

Opublikowano (edytowane)

MIUI 8 Global 6.7.29 2.00 RAM Pamieć 16.00GB

21 godzin temu, luki! napisał:

Na początku napisz jaki masz rom.

Wyskakuje otóż takie powiadomienie

Screenshot_2016-10-28-18-15-04-045_com.android.camera.png

//edit by luki!
// posty edytujemy!

Edytowane przez Marcin Kulawik
Opublikowano
4 minuty temu, luki! napisał:

Aby mieć pewność jaki masz model zainstaluj AIDA64 i wrzuć fotkę z zakładki system.

Z kad to zainstalować ze sklepu play? 

7 minut temu, luki! napisał:

Aby mieć pewność jaki masz model zainstaluj AIDA64 i wrzuć fotkę z zakładki system.

Screenshot_2016-10-29-16-04-20-640_com.finalwire.aida64.png

Opublikowano
2 minuty temu, luki! napisał:

Tak jak myślałem. Masz normalną wersję Xiaomi Redmi Note 3  BEZ pro.

Przenoszę Cię do odpowiedniego działu.
Również wgraj nowy rom.

Więc, nie da się naprawić tego aparatu?

Opublikowano

Da. Masz syfiasty soft. Ktoś zrobił kompilację z Globala pewnie z modelu Pro. Musisz wgrać prawdziwy soft, a więc odblokować bootloader i wgrać miuipolska.

Wysłane z mojego MI 5

Opublikowano
1 minutę temu, Acid napisał:

Da. Masz syfiasty soft. Ktoś zrobił kompilację z Globala pewnie z modelu Pro. Musisz wgrać prawdziwy soft, a więc odblokować bootloader i wgrać miuipolska.

Wysłane z mojego MI 5

Mógłbyś mi wszystko po koleji wytłumacz jak co i gdzie trzeba zrobić, bo nic nie zrozumiałem :/ z góry dziękuję :)

Opublikowano

Hehe sorry nie. Nie mam na to czasu by każdemu od początku. Lepiej wyślij do MiCenter bo flash softu na tym modelu jest bardzo trudny więc łatwo uwalić telefon.

Wysłane z mojego MI 5

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...