goscius Posted October 26, 2016 Share Posted October 26, 2016 Witam otrzymałem telefon z naprawy ( nie włączał się po restarcie). Serwis odmówił naprawy gwarncyjnej i pogwarancyjnej - jak stwierdzili telefon został zmodyfikowany przez nieautoryzowaną modyfikację oprogramowania (software lub hardware) Czyli chyba nie wiedzą co jest nie tak. Moje pytanie czy aktualizacje z muiu pl powodują utratę gwarancji? A wydaje mi się, że w ogóle nie podjeli naprawy. Słyszałem że ostatnio pada pamięć wewn w tych modelach (redmi 2 ). Swoją drogą co to za serwis , który nie potrafi zdiagnozować usterki i naprawić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wtbn Posted October 26, 2016 Share Posted October 26, 2016 Gdzie kupiłeś? Zależy od sklepu jakie mają zasady gwarancji. Mogą np. odrzucać jeśli masz roota. Link to comment Share on other sites More sharing options...
goscius Posted October 26, 2016 Author Share Posted October 26, 2016 Niestety Technos.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts