Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! zainstalowałem miui na moim samsungu note N7000, chciałbym upodobnić go do IOS, pobrałem nawet motyw (http://pimpmymiui.com/ios6-theme-final) proszę tylko o poradę, jak go zainstalować,bo jak wejdę w "motywy" to jest pusto przez cały czas.. Poza tym czy jest może jakiś dokładniejszy theme? Zalezy mi najbardziej na pasku powiadomien a'la IOS

Opublikowano

Niestety aplikacja "Motywy" w ogóle nie chce się załądować, jest puste białe pole.. Mógłby ktoś coś podrzucić do pobrania i pomógł zainstalować?

Pzdr.

Opublikowano
Ok, działa, znacie jakieś spolszczone mody, zeby pasek górny był a'la ios?

Wsmtool/mitool/pasek powiadomień/zegar/pozycja zegara/po środku w stylu ios

Opublikowano

Taka modyfikacja ikon (ala iOS7) występuje tylko w naszych romach MIUIPolska dla SGS3, L9 i od następnej aktualizacji w MI3/MI2/MI2A.

Opublikowano

Ok, dzieki koledzy..

Instaluje tego WSM, ale jak to zrobić - WSM do poprawnego działania wymaga uprawnień ROOT, które musimy włączyć w MIUI, w aplikacji Uprawnienia.?

Opublikowano
Ok, dzieki koledzy..

Instaluje tego WSM, ale jak to zrobić - WSM do poprawnego działania wymaga uprawnień ROOT, które musimy włączyć w MIUI, w aplikacji Uprawnienia.?

Panel sterowania/uprawnienia/root

Opublikowano

Dzięki bardzo, jeśli dokonam zmian w tym WSM, to muszę resetować telefon, aby zobaczyć zmiany, czy jak to zapisać inaczej? :)

pozdrawiam!

Opublikowano

Choć wystarczy szybki restart - dostępny jeśli dodałeś go do menu ponownego uruchamiania także w WSM

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Hej, dzieki.

A czy wie ktos, jak zmienic ikonki zasiegu na kropki jak w ios? I zamiast wskakujacego 3g nas tymi kreskami to obok zrobic?

Opublikowano
Hej, dzieki.

A czy wie ktos, jak zmienic ikonki zasiegu na kropki jak w ios? I zamiast wskakujacego 3g nas tymi kreskami to obok zrobic?

Trzeba pobrać odpowiedni motyw ios7 w aplikacji motywy.

• 3 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...