Skocz do zawartości

podlaczenie telefonu do radia samochodowego.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czesc
mam redmi note 3 pro i problem z podlaczeniem telefonu do radia samochodowego. Mam kabel z 2 koncowkami JACK. Podlaczam za pomoca tego kabla tel do radnia w aucie zeby sluchac audiobookow, niestety telefon bardzo niechetnie laczy sie z radiem, Muszę dozo kombinowac z ustawieniem Jacka w telefonie aby podlaczyc telefon do radia. Muszę krecic tym jackiem i kombinowac z jego lekkim wysunieciem z telefonu (nie moze byc on wcisniety w telefon do konca) aby moc sluchac audiobookow w aucie. Moj poprzedni telefon (LG) nie mial takiego problemu i od razu po wsadzeniu w niego kabelka mozna bylo sluchac muzyki z tel w radiu. Mieliscie moze taki problem?

Czy ten telefon ma nadajnik FM albo czy mozna dokupic taki nadajnik do telefonu, aby moc odbierac w radiu fale radiowe z tel?

Opublikowano

Niekoniecznie. RN3Pro ma problem z obsługą aux w samochodach. Polecam przeszukać to forum właśnie pod kątem słowa "aux".
W moim BMW E90 z 2011r nie jestem w stanie słuchać muzyki przez to wejście.

Opublikowano
3 minuty temu, adamunio napisał:

To tylko kwestia kabelka . Sprawdzoneemoji5.png

Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka

Adamunio a gdzie kupiles dobry kabelek? Ja sprawdzalem na 2 kabelkach. Co ciekawe z innym telefonem dobrze dzialalo.

Opublikowano

U mnie na zenfonie 5 działało bez problemu, jak podłączyłem mi4c przestało wymieniłem kabel i działa. Kupiłem na ali z wyprzedaży za 2$, już nie ma tej aukcji. Auto seat altea.

Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...