Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Dzień Dobry

Dnia 11.10.2016 roku kupiłem wyżej wymieniony telefon na stronie http://aze.com.pl/ 

Niestety telefon przestał dziś działaś bez powodu dosłownie leżał cały dzień na stole i po godzinie po ostanim jego użyciu gdy ciachałem sprawdzić godzinę telefon nie dał żadnego śladu życia .

Załwarzyłem że telefon cały czas jest ciepły w górnej części wyświetlacza . Czy wie ktoś co muszę zrobić ? Czy mogę zwrócić takowo uszkodzony teflon do sklepu i otrzymać zwrot ? Proszę o pomoc

Łukasz 

Edytowane przez PolskiCelt
Opublikowano

Przeczytaj regulamin na stronie. Wedle tego co zostało tam zawarte możesz go reklamować, ponieważ sklep daje 24 miesiące gwarancji na podstawie paragonu. Skontaktuj się z nimi, opisz problem i wyślij do nich telefon

Wysłane z mojego Redmi 3S przy użyciu Tapatalka

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Mam z tego sklepu Redmi 3S pro i taki sam problem był i co ciekawe udało się odblokować kombinacją równocześnie power i kabel zasilający do gniazda kilka razy powtarzałem ten zabieg i wybudził się .

Opublikowano

Też mam od nich telefon i wszystko hula jak trzeba, a przynajmniej 200 w kieszeni w stosunku do x-kom i nie ściemniają co do parametrów. Możesz poza tym telefon zwrócić bo nie minęło 14 dni.

Opublikowano
On 22.10.2016 at 9:09 PM, PolskiCelt said:

Dzień Dobry

Dnia 11.10.2016 roku kupiłem wyżej wymieniony telefon na stronie http://aze.com.pl/ 

Niestety telefon przestał dziś działaś bez powodu dosłownie leżał cały dzień na stole i po godzinie po ostanim jego użyciu gdy ciachałem sprawdzić godzinę telefon nie dał żadnego śladu życia .

Załwarzyłem że telefon cały czas jest ciepły w górnej części wyświetlacza . Czy wie ktoś co muszę zrobić ? Czy mogę zwrócić takowo uszkodzony teflon do sklepu i otrzymać zwrot ? Proszę o pomoc

Łukasz 

A próbowałeś zresetować telefon trzymając przycisk power przez ok. 10-15 sekund?

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...