PolskiCelt Opublikowano 22 Października 2016 Opublikowano 22 Października 2016 (edytowane) Dzień Dobry Dnia 11.10.2016 roku kupiłem wyżej wymieniony telefon na stronie http://aze.com.pl/ Niestety telefon przestał dziś działaś bez powodu dosłownie leżał cały dzień na stole i po godzinie po ostanim jego użyciu gdy ciachałem sprawdzić godzinę telefon nie dał żadnego śladu życia . Załwarzyłem że telefon cały czas jest ciepły w górnej części wyświetlacza . Czy wie ktoś co muszę zrobić ? Czy mogę zwrócić takowo uszkodzony teflon do sklepu i otrzymać zwrot ? Proszę o pomoc Łukasz Edytowane 22 Października 2016 przez PolskiCelt
GeraltPL Opublikowano 22 Października 2016 Opublikowano 22 Października 2016 Przeczytaj regulamin na stronie. Wedle tego co zostało tam zawarte możesz go reklamować, ponieważ sklep daje 24 miesiące gwarancji na podstawie paragonu. Skontaktuj się z nimi, opisz problem i wyślij do nich telefonWysłane z mojego Redmi 3S przy użyciu Tapatalka
PolskiCelt Opublikowano 22 Października 2016 Autor Opublikowano 22 Października 2016 tak ale boje się że telefon będzie sie też psuł w późniejszym okresie ;(
GeraltPL Opublikowano 22 Października 2016 Opublikowano 22 Października 2016 To skorzystaj wtedy z rękojmi i zarządasz wymiany na nowyWysłane z mojego Redmi 3S przy użyciu Tapatalka
PolskiCelt Opublikowano 22 Października 2016 Autor Opublikowano 22 Października 2016 dobra dzięki za podpowiedź
Numb Opublikowano 23 Października 2016 Opublikowano 23 Października 2016 Współczuję wyboru sklepu, prawdopodobnie trudno będzie cokolwiek od nich uzyskać. Już tyle razy ostrzegano przed tym Januszem biznesu.
Mały11 Opublikowano 21 Listopada 2016 Opublikowano 21 Listopada 2016 Mam z tego sklepu Redmi 3S pro i taki sam problem był i co ciekawe udało się odblokować kombinacją równocześnie power i kabel zasilający do gniazda kilka razy powtarzałem ten zabieg i wybudził się .
Deggial Opublikowano 22 Listopada 2016 Opublikowano 22 Listopada 2016 Też mam od nich telefon i wszystko hula jak trzeba, a przynajmniej 200 w kieszeni w stosunku do x-kom i nie ściemniają co do parametrów. Możesz poza tym telefon zwrócić bo nie minęło 14 dni.
maludroid Opublikowano 22 Listopada 2016 Opublikowano 22 Listopada 2016 On 22.10.2016 at 9:09 PM, PolskiCelt said: Dzień Dobry Dnia 11.10.2016 roku kupiłem wyżej wymieniony telefon na stronie http://aze.com.pl/ Niestety telefon przestał dziś działaś bez powodu dosłownie leżał cały dzień na stole i po godzinie po ostanim jego użyciu gdy ciachałem sprawdzić godzinę telefon nie dał żadnego śladu życia . Załwarzyłem że telefon cały czas jest ciepły w górnej części wyświetlacza . Czy wie ktoś co muszę zrobić ? Czy mogę zwrócić takowo uszkodzony teflon do sklepu i otrzymać zwrot ? Proszę o pomoc Łukasz A próbowałeś zresetować telefon trzymając przycisk power przez ok. 10-15 sekund?
Rekomendowane odpowiedzi