mcdriven Opublikowano 18 Października 2016 Opublikowano 18 Października 2016 Witam. Od jakiegoś czasu zniknęły mi dzwonki w czasie połączenia przychodzącego, jeżeli nie mam zapisanego w kontaktach tego numeru. Dopiero po nieodebranym połączeniu, jak przychodzi powiadomienie po 5 min że ktoś dzwonił/przysłał sms dźwięk się pojawia. Jak numer mam zapisany, dźwięki są normalnie. Coś z ustawieniami? Gdzie to zmienić.
ZduneX25 Opublikowano 18 Października 2016 Opublikowano 18 Października 2016 W opcjach apki Telefon wycisz nieznane czy coś takiego znajdziesz.
mcdriven Opublikowano 18 Października 2016 Autor Opublikowano 18 Października 2016 a dokładniej... nie mogę tego znaleźć.
ZduneX25 Opublikowano 18 Października 2016 Opublikowano 18 Października 2016 Połączenia przychodzące. Ostatnia opcja od dołu.
mcdriven Opublikowano 18 Października 2016 Autor Opublikowano 18 Października 2016 jeżeli piszesz o Telefon -> Menu-> ustawienia -> Połaczenia przychodzące -> Wycisz pierwszy dzwonek (od nieznanego numeru), to to mam wyłączone. Jakieś inne pomysły?
mcdriven Opublikowano 9 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2016 Od momentu pierwszego posta wrzucałem już kilka softów i na każdym jest to samo. Czy nikt nie wie jak to wyeliminować?
Rekomendowane odpowiedzi