Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mój problem polega na podłączeniu słuchawek do telefonu na każdych słuchawkach słychać jak by buczenie co powoduje zdeformowanie dźwięku dzieje się tak od tygodnia wcześnie wszystko ładnie śmigało po prostu z dnia na dzień taki zonk instalacja ponownie sytemu nie wniosła żadnej poprawy nad mienie iż przez głośnik dźwięk działa poprawnie oraz przez bluetooth z góry dziękuję za poradę

Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Niektóre wtyczki jack mogą też nie pasować do tego gniazda w telefonie, używałem parę miesięcy temu (zanim kupiłem transmiter) jako odtwarzacza w samochodzie po kablu i z paroma sztukami nie działało popranie, buczało i trzaskało. Również dodatkowe pokrowce lub inne obudowy na telefon mogą przeszkadzać i nie łączy poprawnie. Miałem też kiedyś sztukę innego Xiaomi z wadą fabryczną gniazda i nie łączyło z większością słuchawek. Najczęściej są z nimi problemy fizyczne, trzeba wyczyścić bądź poprawić łączenia w gnieździe (delikatnie, żeby nie pourywać niczego w środku).

• Like 1
Opublikowano

No to u mnie niestety czyszczenie nie pomaga złącze uszkodzone zauważyłem że jak do cisnę słuchawki do lewej strony to dźwięk się poprawia pozostaje mi wymiana złącza czy ktoś może wie gdzie takie złącze mogę zakupić czy tylko pozostaje aliexpress 435f31d5c23c2abb3e60befdabdb0a29.jpg

Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...