Artrix Opublikowano 18 Października 2016 Opublikowano 18 Października 2016 Zauważyłem, że dalej są lekkie problemy z stabilnym framerate podczas nagrywania w 4k, czasami jest 26fps innym razem 21fps, ktoś orientuje się czy poprawili to w Global dev? Aktualnie najnowszy Stable GlobalWysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka
SlenderJr Opublikowano 19 Października 2016 Opublikowano 19 Października 2016 Polecam najnowszy stable EU 7.5 bądź 8, 7.5 dla lepszej stabilności i wytrzymałości baterii moim zdaniem a jeśli chcesz coś up to date to 8
latet Opublikowano 22 Października 2016 Opublikowano 22 Października 2016 Dnia 18.10.2016 o 14:54, Artrix napisał: Zauważyłem, że dalej są lekkie problemy z stabilnym framerate podczas nagrywania w 4k, czasami jest 26fps innym razem 21fps, ktoś orientuje się czy poprawili to w Global dev? Aktualnie najnowszy Stable Global To chyba przypadłość wszystkich Xiaomi. Nie wierzę,. że to poprawią.
Artrix Opublikowano 23 Października 2016 Autor Opublikowano 23 Października 2016 Dnia 19.10.2016 o 18:48, SlenderJr napisał: Polecam najnowszy stable EU 7.5 bądź 8, 7.5 dla lepszej stabilności i wytrzymałości baterii moim zdaniem a jeśli chcesz coś up to date to 8 Nie będę się tak cofał, MIUI 8 ma za dużo funkcji, które są strasznie przydatne... 15 godzin temu, latet napisał: To chyba przypadłość wszystkich Xiaomi. Nie wierzę,. że to poprawią. Dziwę się, że FullHD normalnie działa, w sumie Snap 820 teoretycznie powinien dać radę z 1080p@60 i 720@240...
SlenderJr Opublikowano 23 Października 2016 Opublikowano 23 Października 2016 1 godzinę temu, Artrix napisał: Nie będę się tak cofał, MIUI 8 ma za dużo funkcji, które są strasznie przydatne... Dziwę się, że FullHD normalnie działa, w sumie Snap 820 teoretycznie powinien dać radę z 1080p@60 i 720@240... Np. Jakich? Ja tam nie żałuję że przeszedłem na stable 7.5 większa stabilność, czas pracy na baterii i ogólnie jest lepszy, nowsze nie zawsze znaczy lepsze
Artrix Opublikowano 24 Października 2016 Autor Opublikowano 24 Października 2016 Np. Jakich? Ja tam nie żałuję że przeszedłem na stable 7.5 większa stabilność, czas pracy na baterii i ogólnie jest lepszy, nowsze nie zawsze znaczy lepsze Edytor screenshotow, klonowanie aplikacjiWysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka
SlenderJr Opublikowano 25 Października 2016 Opublikowano 25 Października 2016 Dnia 24.10.2016 o 19:14, Artrix napisał: Edytor screenshotow, klonowanie aplikacji Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka Skoro uważasz że te aplikacje są dla ciebie tak ważne że jesteś w stanie pójść na kompromis z baterią która wątpię by wytrzymywała ci chociaż jeden dzień na MIUI 8 i stabilnością oraz bezawaryjnością to spoko twój wybór, ja dopiero się na MIUI przesiądę jak zrobią porządek z baterią (o ile wgl. zrobią...) a jeśli nie to pozostaje mi czekać na jakąś stabilną wersję CM bez błędów
SlenderJr Opublikowano 26 Października 2016 Opublikowano 26 Października 2016 spokojnie bateria trzyma 2 dni. sot co prawda ok 3h ale dwa dni bez mrugnięcia. jeśli chodzi o czekanie na CM bez błędów to możesz się srogo przeliczyć. nie miałem telefonu w którym CM działał bezbłędnie.To zazdroszczę tego czasu na baterii z MIUI 8, jeśli o CM chodzi to nie tyle o sam ROM mi chodzi co o kernel CM13, mam nadzieję że go połatają na tyle by można było kompilować nowe ROMy na custom kernelu bez poważnych błędów Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi