Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zauważyłem, że dalej są lekkie problemy z stabilnym framerate podczas nagrywania w 4k, czasami jest 26fps innym razem 21fps, ktoś orientuje się czy poprawili to w Global dev?

Aktualnie najnowszy Stable Global

Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
Dnia 18.10.2016 o 14:54, Artrix napisał:

Zauważyłem, że dalej są lekkie problemy z stabilnym framerate podczas nagrywania w 4k, czasami jest 26fps innym razem 21fps, ktoś orientuje się czy poprawili to w Global dev?

Aktualnie najnowszy Stable Global

To chyba przypadłość wszystkich Xiaomi. Nie wierzę,. że to poprawią.

Opublikowano
Dnia 19.10.2016 o 18:48, SlenderJr napisał:

Polecam najnowszy stable EU 7.5 bądź 8, 7.5 dla lepszej stabilności i wytrzymałości baterii moim zdaniem a jeśli chcesz coś up to date to 8 :)

Nie będę się tak cofał, MIUI 8 ma za dużo funkcji, które są strasznie przydatne...

15 godzin temu, latet napisał:

To chyba przypadłość wszystkich Xiaomi. Nie wierzę,. że to poprawią.

Dziwę się, że FullHD normalnie działa, w sumie Snap 820 teoretycznie powinien dać radę z 1080p@60 i 720@240...

Opublikowano
1 godzinę temu, Artrix napisał:

Nie będę się tak cofał, MIUI 8 ma za dużo funkcji, które są strasznie przydatne...

Dziwę się, że FullHD normalnie działa, w sumie Snap 820 teoretycznie powinien dać radę z 1080p@60 i 720@240...

Np. Jakich? Ja tam nie żałuję że przeszedłem na stable 7.5 większa stabilność, czas pracy na baterii i ogólnie jest lepszy, nowsze nie zawsze znaczy lepsze ;)

Opublikowano
Np. Jakich? Ja tam nie żałuję że przeszedłem na stable 7.5 większa stabilność, czas pracy na baterii i ogólnie jest lepszy, nowsze nie zawsze znaczy lepsze

Edytor screenshotow, klonowanie aplikacji

Opublikowano
Dnia 24.10.2016 o 19:14, Artrix napisał:

Edytor screenshotow, klonowanie aplikacji

Skoro uważasz że te aplikacje są dla ciebie tak ważne że jesteś w stanie pójść na kompromis z baterią która wątpię by wytrzymywała ci chociaż jeden dzień na MIUI 8 i stabilnością oraz bezawaryjnością to spoko :) twój wybór, ja dopiero się na MIUI przesiądę jak zrobią porządek z baterią (o ile wgl. zrobią...) a jeśli nie to pozostaje mi czekać na jakąś stabilną wersję CM bez błędów :)

Opublikowano
spokojnie bateria trzyma 2 dni. sot co prawda ok 3h ale dwa dni bez mrugnięcia. jeśli chodzi o czekanie na CM bez błędów to możesz się srogo przeliczyć. nie miałem telefonu w którym CM działał bezbłędnie.

To zazdroszczę tego czasu na baterii z MIUI 8, jeśli o CM chodzi to nie tyle o sam ROM mi chodzi co o kernel CM13, mam nadzieję że go połatają na tyle by można było kompilować nowe ROMy na custom kernelu bez poważnych błędów ;)

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...