zita Opublikowano 17 Października 2016 Opublikowano 17 Października 2016 (edytowane) Witam. Kupiłem wersje chińską przez pomyłkę wygląda tak: są dwa otworki na górze kamerka i głośnik. Na innych zdjęciach dla tego typu są trzy. Co to za telefon? W środku jest tyle pamięci taki system jak powinien być,z tyłu jest tak jak w opisie kamera i czytnik lini Edytowane 19 Października 2016 przez zita
GeraltPL Opublikowano 17 Października 2016 Opublikowano 17 Października 2016 Według danych z pudełka jest okWysłane z mojego Redmi 3S przy użyciu Tapatalka
zita Opublikowano 17 Października 2016 Autor Opublikowano 17 Października 2016 Na wszystkich filmach są trzy otwory na górze a u mnie tylko dwa? Dlaczego
FromWP Opublikowano 17 Października 2016 Opublikowano 17 Października 2016 12 minut temu, zita napisał: Na wszystkich filmach są trzy otwory na górze a u mnie tylko dwa? Dlaczego Otworek na górze jest tylko jeden, po prawej to jest obiektyw aparatu i otworka nie ma, po lewej czujnik oświetlenia i zbliżeniowy, którego w wersjach z czarnym frontem nie widać (widać na białych i złotych), cała filozofia otworkowa. 2
Rekomendowane odpowiedzi