KrzyG Opublikowano 12 Października 2016 Opublikowano 12 Października 2016 Witam,mój telefon wyświetla tylko kontakty na kontach google i xiaomi oraz na kartach sim, dodając nowy kontakt również nie mam możliwości zapisać go w pamięci telefonu. Taka sytuacja była na romie z jakim telefon został zakupiony, teraz odblokowałem bootloader i zainstalowałem MIUI PL, ale nic to nie zmieniło. Proszę o podpowiedź w jaki sposób można to zmienić żeby można byłozapisywać kontakty w pamięci wewnętrznej telefonu lub na karcie sd.
ZduneX25 Opublikowano 12 Października 2016 Opublikowano 12 Października 2016 Smartfony są nastawione na synchronizacje kontaktów, dlatego możesz je trzymać na koncie Google albo Xiaomi.
KrzyG Opublikowano 12 Października 2016 Autor Opublikowano 12 Października 2016 Poprzednio używałem Lenovo S650 i Redmi Note 2. W tych telefonach była możliwość wyboru, kontakty można było zapisywać w pamięci .telefonu lub na kontach google albo xiaomi. Czy w redmi note3 pro nie ma takiej możliwości?
Rekomendowane odpowiedzi