latet Opublikowano 22 Stycznia 2014 Opublikowano 22 Stycznia 2014 Witam, Może wiecie po co konkretnie "Usługi Google Play" proszą o zezwolenie na dostęp do listy kontaktów w telefonie? Co nie będzie działać, jak się nie wyrazi zgody? Jak można cofnąć zgodę przyznaną omyłkowo z opcją "nie pytaj ponownie"? Dzięki!
0 Endriu Opublikowano 22 Stycznia 2014 Opublikowano 22 Stycznia 2014 Również jestem ciekaw. Zawsze odrzucam to z opcją ponownego przypominania, lecz nie wiem w ogóle o co chodzi. Chyba to samo tyczy się FB.
0 latet Opublikowano 22 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 22 Stycznia 2014 W przypadki FB to jeszcze można zrozumieć, ale UGP? Może to ma coś wspólnego z tym nieszczęsnym Google+, którym Google próbują na siłę uszczęśliwić ludzkość?
0 khek Opublikowano 26 Stycznia 2014 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Witam, ... Jak można cofnąć zgodę przyznaną omyłkowo z opcją "nie pytaj ponownie"? ... Panel sterowania > Uprawnienia > Aplikacje i masz wszystko U mnie po odmówieniu dostaję "proces przestał odpowiadać" nie pamiętam dokładnie jego nazwy ale oprócz tego nie zauważyłem, żeby coś się stało, sklep się otwiera normalnie.
Pytanie
latet
Witam,
Może wiecie po co konkretnie "Usługi Google Play" proszą o zezwolenie na dostęp do listy kontaktów w telefonie?
Co nie będzie działać, jak się nie wyrazi zgody?
Jak można cofnąć zgodę przyznaną omyłkowo z opcją "nie pytaj ponownie"?
Dzięki!
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi