Szczubi Opublikowano 7 Października 2016 Opublikowano 7 Października 2016 Witam, posiadam RN3 na MTK - MIUI 8.1 w wersji 6.9.29. Podczas nagrywania filmików przez snapchat ekran ciemnieje do takiego stopnia, że praktycznie nic nie widać. Co ciekawe, kiedy nakładam filtry dodatkowo przycina się jakby telefon nie dawał rady nagrywać. Poza tym jest bardzo czuły na dotyk jakby nagrywał w 6x zoomie. Oczywiście problem występuje wyłącznie przez aplikacje snapchat, z aparatem systemowym nie mam takich problemów. W czym może tkwić problem? bo raczej nie w oprogramowaniu
jack78 Opublikowano 7 Października 2016 Opublikowano 7 Października 2016 Sam widzisz że dzieje się to tylko w snapchacie, a potem pisze ze raczej to nie soft. Przeczytaj jeszcze raz co napisałeś, a potem wyciągnij wnioski. 1
Szczubi Opublikowano 7 Października 2016 Autor Opublikowano 7 Października 2016 Czyli najnowsza wersja oprogramowania wydana przez MIUI Polska sprawia takie problemy? Ciekawe
jack78 Opublikowano 7 Października 2016 Opublikowano 7 Października 2016 Każdy popełnia błędy. Ale widać Ty wiesz lepiej, tylko nie wiem po co zaglądasz na forum i szukasz pomocy.
Szczubi Opublikowano 7 Października 2016 Autor Opublikowano 7 Października 2016 W takim razie mógłbyś się podzielić swoją CENNĄ wiedzą i poprawić mnie jeżeli u Ciebie bądź innych osób występuje taki sam problem. Ale po co? Lepiej wrzucić człowieka do jednej szufladki. Nigdzie nie napisałem, że wiem najlepiej. Także daruj sobie komentarze typu: "Czego szukasz na forum? Ty wiesz najlepiej" bo nie wprowadzają niczego konstruktywnego do tematu. Pozdrawiam 1
luki! Opublikowano 8 Października 2016 Opublikowano 8 Października 2016 Widać, że problem leży po stronie apki snapchat-a Jeśli masz starszą wersję to zaktualizuj. Jeśli nową wersję odinstaluj, zrestartuj telefon i ponownie zainstaluj.
adrx Opublikowano 8 Października 2016 Opublikowano 8 Października 2016 Mam ten sam ROM i snapchat działa ok.
Rekomendowane odpowiedzi