Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

mial ktos cos takiego ?

To są jakieś jaja 

Screenshot_2016-10-07-19-33-11-815_com.miui.securitycenter.png

Dwie minuty później 

Screenshot_2016-10-07-19-35-17-809_com.miui.securitycenter.png

Dwie minuty później 

Kolejne kilka sekund później bateria a. Z 21 procent zamienia się w zero ...telefon wogole nie używany leżący  w spoczynku 

zastanawiam sie czy bateria nie jest uszkodzoona fizycznie

bo wczoraj sie zaczol taki cyrk ze bateria ze 100 procent do zera spadla w godzine

laduje sie w30 minut i pojawia sie po pol odzinnym ladowaniu 100 procent

co zazwyczaj trwalo poltorej moze dwie godz

ostatni screen byl z godziny 19,39 a o 20.05 bateria juz zaladowana do 90 procent

ale znowu tez wczoraj zostawilem na cala noc podpiety ale chyba to jakis szajs sie robi z romu po tygodniu

Screenshot_2016-10-07-19-33-11-815_com.miui.securitycenter.png

Edytowane przez Mariuszes
Opublikowano

A skąd taki wniosek?

Mam od dawna Google Earth i nigdy nic takiego nie doświadczyłem. Obawiam się, że przypadkiem coś się zmieniło, a problem wkrótce wróci.

Opublikowano

Po odinstalowanie Google earth problem ustał i bateria działa prawidłowo .. nie rozładowuje się z 20 do 0 procent w dwie minuty i nie ładuje się 30 minut od zera do pełna .... Nie wiem w czym problem ale mi to zaczęło działać prawidłowo  po odinstalowanie ostatnio instalowanych app a w sumie od momentu występowania problemów była to tylko earth instalowana 

Fred nie kracz nie powróci ;)

Opublikowano

Cóż, życzę powodzenia, ale naprawdę wątpię. Jak nie zamkną napisz za kilka dni czy wszystko w porządku.

Jak masz trochę czasu, spróbuj jeszcze raz zainstalować Earth.

Opublikowano (edytowane)

Zrobię tak ..

po tygodniu zainstaluje eartch a ty  przypomnij się w tym poście za kilka dni to ci napiszę jak .

Jak narazie doba minęła i jest super - wczoraj o tej porze odinstalowalem to 

Edytowane przez Mariuszes
Opublikowano

Na razie masz dobrze. Poczekaj jeszcze kilka dni i spróbuj czy instalacja Eartch znowu spowoduje problemy.

U mnie ona nic nie szkodzi. Brak obciążenia procesora, baterii. Może Uprawnienia o tym decydują. Zawsze, dla każdej aplikacji ustawiam na minimum.

Z drugiej strony nikt inny na to się nie skarżył. Może nie ma mają tej aplikacji?

Opublikowano

Rano zainstalowalem apke ziemia 

wy***rdala mi się na każdym kroku wchodzę w nią działa kilka sekund po czym błąd i wyślij meila w kosmos czy do któregoś serwisu Xiaomi ., nie wiem bardziej myślę że w kosmos 

Nie chcę mi się tego więcej testować nie mam czasu na zabawę ..także nie wiem może jak znajdę czas to potestuje ale na tą chwilę to odpada

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...