Antyhaker Opublikowano 6 Października 2016 Opublikowano 6 Października 2016 1 godzinę temu, nosteres napisał: u mnie upload na mega potrwa 3 godziny ;P no nic zobaczymy jak to będzie ;D plik już jest to zaraz testy U mnie potrwa to chyba nawet dłużej Ciekawe czy ta wersja mi się wreszcie poprawnie uruchomi.
nosteres Opublikowano 6 Października 2016 Autor Opublikowano 6 Października 2016 Brak słów.... Zamiast byc lepiej to jest gorzej
nosteres Opublikowano 6 Października 2016 Autor Opublikowano 6 Października 2016 Wszytsko ;p wrocilem do poprzedniej wersji gdyz ten sie na wszystkim wykrzacza najpierw cyanogen settings crashuje a pozniej po koleji wszystko az w koncu tel sie uruchamia i restartuje i tak w kolko ;p dopoki nie odblokuje ekranu to dziala a po odblokowaniu restart ;pp
Antyhaker Opublikowano 6 Października 2016 Opublikowano 6 Października 2016 U mnie na razie działa - zobaczymy xP
nosteres Opublikowano 6 Października 2016 Autor Opublikowano 6 Października 2016 Jak to dziala ??;) a jak instalowales??
Antyhaker Opublikowano 6 Października 2016 Opublikowano 6 Października 2016 (edytowane) No zainstalowałem tylko system - pobawiłem się chwilę i działał. Teraz wrzucam GAPPSy to się zobaczy xP Meh, wrzucenie GAPPSów = bootloop. Odpala się, mam ekran blokady, restart, ekran blokady, restart itd Edytowane 6 Października 2016 przez Antyhaker
nosteres Opublikowano 6 Października 2016 Autor Opublikowano 6 Października 2016 A sposob instalacji ??;)
nosteres Opublikowano 6 Października 2016 Autor Opublikowano 6 Października 2016 Tyle zachodu i nic z tego :/
Antyhaker Opublikowano 6 Października 2016 Opublikowano 6 Października 2016 Nawet mi nie mów - ile się omęczyłem żeby to konto na BAIDU założyć
nosteres Opublikowano 6 Października 2016 Autor Opublikowano 6 Października 2016 U mnie tlumaczenie strony od google pomoglo ;p ale i tak zmarnowany wieczor
Antyhaker Opublikowano 6 Października 2016 Opublikowano 6 Października 2016 No wiadomo, tłumacz Google zawsze daje radę
miklo Opublikowano 6 Października 2016 Opublikowano 6 Października 2016 Nie zakładałem konta. Po prostu ściągnąłem. Ale nie będę instalować
Antyhaker Opublikowano 6 Października 2016 Opublikowano 6 Października 2016 Jak to pobrałeś bez założenia konta? Zdradź ten sekret
nosteres Opublikowano 7 Października 2016 Autor Opublikowano 7 Października 2016 U mnie po kliknięciu tam wyskoczył monit o założenie konta 1
Antyhaker Opublikowano 7 Października 2016 Opublikowano 7 Października 2016 U mnie to samo - prosiło o założenie konta. Albo fart, albo jesteś zalogowany i nawet o tym nie wiesz
michal77 Opublikowano 7 Października 2016 Opublikowano 7 Października 2016 Ma ktoś linka do pobrania bez logowania na tą chińską stronę.
Dru79 Opublikowano 7 Października 2016 Opublikowano 7 Października 2016 ludzie zgłaszają błędy na ostatniej wersji CM14. Może spróbujcie wersji CM14 od jednego z kolegów z 4pda: link
Antyhaker Opublikowano 7 Października 2016 Opublikowano 7 Października 2016 Przecież to jest ta wersja o której rozmawiamy
nosteres Opublikowano 7 Października 2016 Autor Opublikowano 7 Października 2016 (edytowane) Nie zgadzam się wersja ta waży o 200mb mnij hmmm ciekawe co to jest ;p pobieram i zobaczymy ale naprawdę dziwne czemu tak mało zajmuje ku mojemu zdziwieniu cm14 z 4pda uruchomił się bez gapps działa jak należy teraz je instaluje i zobaczę jak będzie ;P HURRRRAAAA działa nawet gps już funkcjonuje ;D i livedisplay Edytowane 7 Października 2016 przez nosteres
Antyhaker Opublikowano 7 Października 2016 Opublikowano 7 Października 2016 (edytowane) O widzisz, nie zwróciłem uwagi - zerknąłem tylko na oznaczenie wersji w nazwie pliku. Niemniej na razie nie chce mi się testować - poczekam na coś bardziej stabilnego 7 godzin temu, nosteres napisał: HURRRRAAAA działa nawet gps już funkcjonuje ;D i livedisplay Tak swoją drogą - LiveDisplay w ogóle działa na naszym urządzeniu? Bo to jak mniemam jest funkcja "Ekran dostosowany do otoczenia", nie? Edytowane 7 Października 2016 przez Antyhaker
michal77 Opublikowano 7 Października 2016 Opublikowano 7 Października 2016 (edytowane) U mnie na tej wersji nie działa nagrywanie wideo wcale. Edytowane 8 Października 2016 przez michal77
nosteres Opublikowano 8 Października 2016 Autor Opublikowano 8 Października 2016 7 godzin temu, Antyhaker napisał: O widzisz, nie zwróciłem uwagi - zerknąłem tylko na oznaczenie wersji w nazwie pliku. Niemniej na razie nie chce mi się testować - poczekam na coś bardziej stabilnego Tak swoją drogą - LiveDisplay w ogóle działa na naszym urządzeniu? Bo to jak mniemam jest funkcja "Ekran dostosowany do otoczenia", nie? livedisplay zmienia barwę ekranu na dzień jest zimna a na noc ciepła żeby zlikwidować niebieskie światło które męczy oczy i sprawia że nie chce nam się spać 7 godzin temu, michal77 napisał: U mnie na tej wersji nie działa nagrywanie wideo wcale. w pierwszym poście jest informacja o tym polecam aplikacje camera google
miklo Opublikowano 8 Października 2016 Opublikowano 8 Października 2016 I jak Wam się podoba? Są istotne różnice w porównaniu do Andka 6? Jak bateria?
nosteres Opublikowano 8 Października 2016 Autor Opublikowano 8 Października 2016 istotne róznice hmm raczej tego za wiele nie ma gdyż google raczej jak wypuszcza nowa wersje androida nie zmienia zbytnio jego wygladu itd prostota najważniejsza. W romie jest launcher trebuchet ja wole google now launcher więc z niego korzystam. Zobacz film z pierwszego postu tam masz co nie co pokazane ustawienia wyglądają inaczej masz boczne menu ustawień jeśli wejdziesz w nie głębiej. Powiadomienia są lepiej pokazywane i w ogóle toogles są fajnie zrobione. Potestuj i zobacz każdemu co innego wpada w oko. Bateria porównywalnie jak w cm13 jaj nie urywa ale mi4c już tak ma
miklo Opublikowano 8 Października 2016 Opublikowano 8 Października 2016 Instalowaliście GAPSy? Od razu, czy potem?
nosteres Opublikowano 8 Października 2016 Autor Opublikowano 8 Października 2016 Ja po pierwszym uruchomieniu andka;)
miklo Opublikowano 8 Października 2016 Opublikowano 8 Października 2016 Hmm... Działa całkiem spoko. Rzeczywiście ustawienia specyficzne dla CM nie działają, ale nie szkodzi. Na razie zostaje.
nosteres Opublikowano 8 Października 2016 Autor Opublikowano 8 Października 2016 dodałem mirror na Mega i bootanimacje z marshmallow
Antyhaker Opublikowano 8 Października 2016 Opublikowano 8 Października 2016 5 godzin temu, nosteres napisał: livedisplay zmienia barwę ekranu na dzień jest zimna a na noc ciepła żeby zlikwidować niebieskie światło które męczy oczy i sprawia że nie chce nam się spać A widzisz, czyli jednak pomyliłem
nosteres Opublikowano 8 Października 2016 Autor Opublikowano 8 Października 2016 2 godziny temu, miklo napisał: Hmm... Działa całkiem spoko. Rzeczywiście ustawienia specyficzne dla CM nie działają, ale nie szkodzi. Na razie zostaje. mam pytanie bo mi się wydaje że powiadomienia led działały a teraz nic mi się nie świeci ;P jak jest u Ciebie ?? nie wiem czy to błąd romu czy ja coś zepsułem
Rekomendowane odpowiedzi