Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
9 godzin temu, Antyhaker napisał:

Internal data =/= data ...

hhee no tak :D 

Hej mistrzu a jak tam RR  ?? ;) bo HnT coś się psuje okropecnie ;) chyba czeka mnie zmiana oby na lepsze ;P

Opublikowano

Mówię co jest odpalilem film w 60fps 1080p i tnie sie. Wrocilem do cm13.1 i wszysko plynne. Bateria tez racja bez rewelacji

Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Podbijam temat, jeśli ktoś testował tego AICP to jestem bardzo ciekaw opinii.

I mała prośba o sprawdzenie czy da się jako quick tiles w panelu powiadomień ustawić widget aplikacji ze sklepu?

Opublikowano

Mam lepsze pytanie - ktoś wie, czy można wyłączyć (tak jak na MIUI) ikonki aplikacji na pasku statusu? Chodzi oczywiście o sytuację, kiedy mam jakieś powiadomienia w centrum akcji - już kiedyś o to pytałem, ale nie uzyskałem odpowiedzi :s

Opublikowano

Poważnie nie wiesz dlaczego? Przespałeś kilka ostatnich dni?:D CM porzucony, ludzie odpowiedzialni za CM zrobili fork o nazwie LineageOS - to tak w skrócie :P Stąd zmiana nazwy i w ogóle.

Opublikowano (edytowane)

No widzisz, zdarza się :D

EDIT. Pytanie za 100 punktów - korzysta ktoś z AICP? Bo planuje przetestować :P Chyba, że ktoś mi odradzi :s

Edytowane przez Antyhaker
Opublikowano (edytowane)
Dnia 6.01.2017 o 21:18, Antyhaker napisał:

EDIT. Pytanie za 100 punktów - korzysta ktoś z AICP? Bo planuje przetestować :P Chyba, że ktoś mi odradzi :s

i jak testowałeś ?? :P jeśli tak to która wersje :) Hnt z 5  ma problemy :P coś się dzieje z przyciskami nawigacyjnymi i nie raz po restarcie bateria leci o jakieś 40 % w dół a po podłaczeniu ładowarki ładuje 1% co 2 sekundy xD. pobrałem wersje z 8 i mam zamiar instalować ;)

Edytowane przez nosteres
Opublikowano
Dnia 9.12.2016 o 23:29, Antyhaker napisał:

1 godzinę temu, Antyhaker napisał:

W sumie nie - przerzuciłem się na OMNIRom od TS, bo jednak zapewnia on boski czas pracy na jednym ładowaniu :D

Boski znaczy ile ? :E

Opublikowano (edytowane)
14 godzin temu, nosteres napisał:

i jak testowałeś ?? :P jeśli tak to która wersje :) Hnt z 5  ma problemy :P coś się dzieje z przyciskami nawigacyjnymi i nie raz po restarcie bateria leci o jakieś 40 % w dół a po podłaczeniu ładowarki ładuje 1% co 2 sekundy xD. pobrałem wersje z 8 i mam zamiar instalować ;)

Długo na "starociu" nie wytrzymałem. Tak go zaorałem przez Xposed, że późnym wieczorem się posypał :D Przeszedłem na tego AICP i jestem pozytywnie zaskoczony - domyślne ustawienia mają niezłego kopa. W moim odczuciu całość działa zdecydowanie lepiej niż RR.

EDIT. W wersji z 04.01 (najnowszej jeszcze nie wrzucałem) nie można zmienić trybu pracy na baterii, bo zamykają się ustawienia :P 

Edytowane przez Antyhaker
Opublikowano

A powiem Ci, że dobrze - lepiej niż na RR. Naprawdę jestem mile zaskoczony ^^

Co do drugiej informacji - strasznie długo im z tym zeszło, ale dobrze, że jest większy wybór. Jak wrażenia? Dużo dodali od siebie?

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, 94smichal napisał:

Testował ktoś Mokee? Jak wrażenia?

wersja z 9 miała nie działającą latarkę i kamera wywalała błąd :) a tak poza tym to działa tylko znów to byla wersja experymentalna dzisiaj sprawdzę już nightly. 

tak z ciekawości zapytam czy działa wam ręczne wyszukiwanie sieci ?? ;) u mnie na cm14 aicp wywala błąd ;)

Edytowane przez nosteres
  • Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...