Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szczerze? Nie chce mi się. ROM AndropaX używam już długo i w zasadzie działa. Są drobne błędy, ale da się używać. Czytając changelogi mam wrażenie, że HnT zajmuje się głównie podbijaniem wersji build. I niewiele poza tym.

Opublikowano
Szczerze? Nie chce mi się. ROM AndropaX używam już długo i w zasadzie działa. Są drobne błędy, ale da się używać. Czytając changelogi mam wrażenie, że HnT zajmuje się głównie podbijaniem wersji build. I niewiele poza tym.

Ale co ma do tego HnT? On tylko robi kolejne odsłony na podstawie źródeł CM14.1. Jak dla mnie odwala kawał dobrej roboty.

Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka

• Like 1
Opublikowano

Ale co ma do tego HnT? On tylko robi kolejne odsłony na podstawie źródeł CM14.1. Jak dla mnie robi kawał dobrej roboty.

Dokładnie, jest nowy build cyanogenmoda, to HnT robi je pod nasze fony, to jest mega spoko :)
  • Like 1
Opublikowano

panowie na kazdym romie mam pewien problem

nie kozystam z automatycznej jasnosci, rowniez mam powylaczane wszelkie opcje dotyczace regulacji ekranu jak temperatura barw i dostosowywanie do otoczenia

a i tak obraz robi sie raz ciemny a raz jasny i to takimi impulsowymi skokami :/ i nie wiem w czym problem

Opublikowano (edytowane)

zle to ujelem... na kazdym 7.x :)

wyglada to tak ze np ekran ma tam jakas jasnosc dajmy na 80%, odpalam np whatsapa i nagle jakby dawal czadu na 110%

wszystko dzieje sie losowo, mimo mam powylaczane wszystkie opcje ekranu dotyczace kontroli jasnosci i barw ekranu

Edytowane przez doktor
Opublikowano

Testuje i jest spoko chociaż nie wiem gdzie diodę powiadomień się ustawia

Zauzylem że 1 rdzeń jest wyłączony
A jak ustawić tapetę ekranu blokady bo jakos nie chce mi się zmienić

Opublikowano
1 godzinę temu, data17 napisał:

Testuje i jest spoko chociaż nie wiem gdzie diodę powiadomień się ustawia

ustawienia/wyświetlacz i na dole masz notification light ;)

• Like 1
Opublikowano

Zainstalowałem sobie HnT. Wszystko dziala w pożądku. Wreszcie czuję się jak w domu, miałem wcześniej Nexusa z czystym androidem :). 

• Like 1
Opublikowano
2 godziny temu, data17 napisał:

No ten domyślny

O ile mnie pamięć nie myli, to w jego ustawieniach jest możliwość powiększenia ikon. Ja osobiście lubię mniejsze ikony ^^

• Like 1
Opublikowano

Widzieliście podgląd sms-ów? Jak w Samsungu s7 always display on. Szkoda że oleda nie mamy

Opublikowano (edytowane)

Hm, mam mały kłopot z tym softem. Na miui miałem non stop pełny zasięg, a tutaj nie dość, że o jedną kreskę jest niższy to jest niestabilny, bo czasem schodzi na połowę i kilka razy całkiem zgubił wszystkie kreski a mieszkam w centrum miasta. Tylko nie rozumiem jak system może mieć na to wpływ...

A podgląd, już od lat jest :)

Edytowane przez manx
Opublikowano

no niestety nie wypowiem się bo mieszkam na wsi i tutaj jest różnie ;P ja odkąd mam telefon to wiem jedno jak podłącze ładowarkę automatycznie zasięg leci w dół :P

Opublikowano
Hm, mam mały kłopot z tym softem. Na miui miałem non stop pełny zasięg, a tutaj nie dość, że o jedną kreskę jest niższy to jest niestabilny, bo czasem schodzi na połowę i kilka razy całkiem zgubił wszystkie kreski a mieszkam w centrum miasta. Tylko nie rozumiem jak system może mieć na to wpływ...

A podgląd, już od lat jest

Wydaje mi się, że tu właśnie jest"prawdziwy". Też tak mam, porównując z innymi telefonami w domu.
Pozdr

Mi4c

Opublikowano
2 minuty temu, data17 napisał:

Jak zmienić tu ekran blokady tapetę :/

yyyyyy aż zaskoczyło mnie to pytanie bo to nie może być tak trudne ;) w galerii klikasz na fotkę która ci się podoba, klikasz na te przepiękne 3 kropeczki w lewym górnym rogu ;) tam będzie tekst ustaw zdjęcie jako... klikasz i wybierasz tapeta.... następnie ustaw tapetę i tam się ciebie zapyta czy na ekran blokady ekran główny czy na oba :P i juhuu już wiesz jak to zrobić ;)

Opublikowano (edytowane)

Nie działa coś. Faktycznie tak powinno być, ale na najnowszym HnT od razu wrzuca na ekran główny

12 godzin temu, miklo napisał:
A ikony w szufladzie aplikacji w domyślnym launcherze w HnT są krzywo jak w każdym CM14.1 póki co?

Przy jakich ustawieniach? U mnie sa prosto.

EDIT. Wyszedł HnT z 22.11 - wreszcie wygląda jak AICP, czyli jest niebiesko :D

Edytowane przez Antyhaker
Opublikowano
15 godzin temu, Antyhaker napisał:

O którym wydaniu piszecie? Na najnowszym HnT nie mam takich objawów.

Ja mam z 17.11. Ale napisałeś, że jest z 22.11. Wgrywa się tak samo jakbym od nowa musiał instalować? Czy można jakoś zaktualizować, żeby nie musieć gapps i wszystkich apek od nowa instalować?

Opublikowano

Zainstalowałem 22.11. Zasięg cały czas to samo.

Ale co jest niebiesko? Nie widzę różnic w wyglądzie? Chyba, ze chodzi o ikony? :) A da się ustawić gdzieś kolor dla górnej belki?

Opublikowano

Mnie wkurza że jest czarny kolor w szczegółowych informacjach o pogodzie w widżecie zegar+ pogoda

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...