miklo Opublikowano 20 Listopada 2016 Opublikowano 20 Listopada 2016 A jak wypada porównanie HnT do AndropaX?
GanjaMafia Opublikowano 20 Listopada 2016 Opublikowano 20 Listopada 2016 Najlepiej będzie jak sam sobie przetestujesz i porownasz
miklo Opublikowano 20 Listopada 2016 Opublikowano 20 Listopada 2016 Szczerze? Nie chce mi się. ROM AndropaX używam już długo i w zasadzie działa. Są drobne błędy, ale da się używać. Czytając changelogi mam wrażenie, że HnT zajmuje się głównie podbijaniem wersji build. I niewiele poza tym.
Antyhaker Opublikowano 20 Listopada 2016 Opublikowano 20 Listopada 2016 Szczerze? Nie chce mi się. ROM AndropaX używam już długo i w zasadzie działa. Są drobne błędy, ale da się używać. Czytając changelogi mam wrażenie, że HnT zajmuje się głównie podbijaniem wersji build. I niewiele poza tym. Ale co ma do tego HnT? On tylko robi kolejne odsłony na podstawie źródeł CM14.1. Jak dla mnie odwala kawał dobrej roboty.Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka 1
GanjaMafia Opublikowano 20 Listopada 2016 Opublikowano 20 Listopada 2016 Ale co ma do tego HnT? On tylko robi kolejne odsłony na podstawie źródeł CM14.1. Jak dla mnie robi kawał dobrej roboty.Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu TapatalkaDokładnie, jest nowy build cyanogenmoda, to HnT robi je pod nasze fony, to jest mega spoko 1
doktor Opublikowano 20 Listopada 2016 Opublikowano 20 Listopada 2016 panowie na kazdym romie mam pewien problem nie kozystam z automatycznej jasnosci, rowniez mam powylaczane wszelkie opcje dotyczace regulacji ekranu jak temperatura barw i dostosowywanie do otoczenia a i tak obraz robi sie raz ciemny a raz jasny i to takimi impulsowymi skokami :/ i nie wiem w czym problem
Antyhaker Opublikowano 20 Listopada 2016 Opublikowano 20 Listopada 2016 Skoro masz tak na każdym ROMie, to chyba nie ten dział
doktor Opublikowano 20 Listopada 2016 Opublikowano 20 Listopada 2016 (edytowane) zle to ujelem... na kazdym 7.x wyglada to tak ze np ekran ma tam jakas jasnosc dajmy na 80%, odpalam np whatsapa i nagle jakby dawal czadu na 110% wszystko dzieje sie losowo, mimo mam powylaczane wszystkie opcje ekranu dotyczace kontroli jasnosci i barw ekranu Edytowane 20 Listopada 2016 przez doktor
data17 Opublikowano 21 Listopada 2016 Opublikowano 21 Listopada 2016 Czyli brać hnt najnowszy?Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka
data17 Opublikowano 21 Listopada 2016 Opublikowano 21 Listopada 2016 Testuje i jest spoko chociaż nie wiem gdzie diodę powiadomień się ustawiaZauzylem że 1 rdzeń jest wyłączony A jak ustawić tapetę ekranu blokady bo jakos nie chce mi się zmienićWysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka
nosteres Opublikowano 21 Listopada 2016 Autor Opublikowano 21 Listopada 2016 1 godzinę temu, data17 napisał: Testuje i jest spoko chociaż nie wiem gdzie diodę powiadomień się ustawia Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka ustawienia/wyświetlacz i na dole masz notification light 1
data17 Opublikowano 22 Listopada 2016 Opublikowano 22 Listopada 2016 Działa wszystko jak najbardziej spoko Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka
data17 Opublikowano 22 Listopada 2016 Opublikowano 22 Listopada 2016 Nie macie wrażenia że są strasznie małe ikony?Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka
Antyhaker Opublikowano 22 Listopada 2016 Opublikowano 22 Listopada 2016 Zależy z jakiego launchera korzystasz.
data17 Opublikowano 22 Listopada 2016 Opublikowano 22 Listopada 2016 No ten domyślny Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka
manx Opublikowano 22 Listopada 2016 Opublikowano 22 Listopada 2016 Zainstalowałem sobie HnT. Wszystko dziala w pożądku. Wreszcie czuję się jak w domu, miałem wcześniej Nexusa z czystym androidem :). 1
Antyhaker Opublikowano 22 Listopada 2016 Opublikowano 22 Listopada 2016 2 godziny temu, data17 napisał: No ten domyślny Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka O ile mnie pamięć nie myli, to w jego ustawieniach jest możliwość powiększenia ikon. Ja osobiście lubię mniejsze ikony ^^ 1
data17 Opublikowano 22 Listopada 2016 Opublikowano 22 Listopada 2016 Widzieliście podgląd sms-ów? Jak w Samsungu s7 always display on. Szkoda że oleda nie mamy Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka
Antyhaker Opublikowano 22 Listopada 2016 Opublikowano 22 Listopada 2016 Widzieli, w CM jest to od dawna dostępne Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka
manx Opublikowano 22 Listopada 2016 Opublikowano 22 Listopada 2016 (edytowane) Hm, mam mały kłopot z tym softem. Na miui miałem non stop pełny zasięg, a tutaj nie dość, że o jedną kreskę jest niższy to jest niestabilny, bo czasem schodzi na połowę i kilka razy całkiem zgubił wszystkie kreski a mieszkam w centrum miasta. Tylko nie rozumiem jak system może mieć na to wpływ... A podgląd, już od lat jest Edytowane 22 Listopada 2016 przez manx
nosteres Opublikowano 22 Listopada 2016 Autor Opublikowano 22 Listopada 2016 no niestety nie wypowiem się bo mieszkam na wsi i tutaj jest różnie ;P ja odkąd mam telefon to wiem jedno jak podłącze ładowarkę automatycznie zasięg leci w dół
Antyhaker Opublikowano 22 Listopada 2016 Opublikowano 22 Listopada 2016 O którym wydaniu piszecie? Na najnowszym HnT nie mam takich objawów.Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka
Dario Opublikowano 22 Listopada 2016 Opublikowano 22 Listopada 2016 Hm, mam mały kłopot z tym softem. Na miui miałem non stop pełny zasięg, a tutaj nie dość, że o jedną kreskę jest niższy to jest niestabilny, bo czasem schodzi na połowę i kilka razy całkiem zgubił wszystkie kreski a mieszkam w centrum miasta. Tylko nie rozumiem jak system może mieć na to wpływ... A podgląd, już od lat jest Wydaje mi się, że tu właśnie jest"prawdziwy". Też tak mam, porównując z innymi telefonami w domu.PozdrMi4c
data17 Opublikowano 22 Listopada 2016 Opublikowano 22 Listopada 2016 Jak zmienić tu ekran blokady tapetę :/Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka
nosteres Opublikowano 22 Listopada 2016 Autor Opublikowano 22 Listopada 2016 2 minuty temu, data17 napisał: Jak zmienić tu ekran blokady tapetę :/ Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka yyyyyy aż zaskoczyło mnie to pytanie bo to nie może być tak trudne w galerii klikasz na fotkę która ci się podoba, klikasz na te przepiękne 3 kropeczki w lewym górnym rogu tam będzie tekst ustaw zdjęcie jako... klikasz i wybierasz tapeta.... następnie ustaw tapetę i tam się ciebie zapyta czy na ekran blokady ekran główny czy na oba i juhuu już wiesz jak to zrobić
miklo Opublikowano 22 Listopada 2016 Opublikowano 22 Listopada 2016 A ikony w szufladzie aplikacji w domyślnym launcherze w HnT są krzywo jak w każdym CM14.1 póki co?
Antyhaker Opublikowano 22 Listopada 2016 Opublikowano 22 Listopada 2016 (edytowane) Nie działa coś. Faktycznie tak powinno być, ale na najnowszym HnT od razu wrzuca na ekran główny Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka 12 godzin temu, miklo napisał: A ikony w szufladzie aplikacji w domyślnym launcherze w HnT są krzywo jak w każdym CM14.1 póki co? Przy jakich ustawieniach? U mnie sa prosto. EDIT. Wyszedł HnT z 22.11 - wreszcie wygląda jak AICP, czyli jest niebiesko Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka Edytowane 23 Listopada 2016 przez Antyhaker
manx Opublikowano 23 Listopada 2016 Opublikowano 23 Listopada 2016 15 godzin temu, Antyhaker napisał: O którym wydaniu piszecie? Na najnowszym HnT nie mam takich objawów. Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka Ja mam z 17.11. Ale napisałeś, że jest z 22.11. Wgrywa się tak samo jakbym od nowa musiał instalować? Czy można jakoś zaktualizować, żeby nie musieć gapps i wszystkich apek od nowa instalować?
manx Opublikowano 23 Listopada 2016 Opublikowano 23 Listopada 2016 Zainstalowałem 22.11. Zasięg cały czas to samo. Ale co jest niebiesko? Nie widzę różnic w wyglądzie? Chyba, ze chodzi o ikony? A da się ustawić gdzieś kolor dla górnej belki?
Antyhaker Opublikowano 23 Listopada 2016 Opublikowano 23 Listopada 2016 Chodzi o ikonki w ustawieniach, suwaki w centrum akcji, paski postępu etc - to co teraz jest zielone. Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka
data17 Opublikowano 23 Listopada 2016 Opublikowano 23 Listopada 2016 Mnie wkurza że jest czarny kolor w szczegółowych informacjach o pogodzie w widżecie zegar+ pogodaWysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka
Dru79 Opublikowano 23 Listopada 2016 Opublikowano 23 Listopada 2016 czy na tym ROM-ie jest podobnie jak na CM13, że bateria nieraz lubi spaść o 2%?
Rekomendowane odpowiedzi