Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z tą prędkością jest coś nie tak.

Podaj typ karty, ale wydaje mi się że jak przekracza 90-100 mb/s to już jest coś nie tak.

wysłane z RedMi Note 3 Pro

Opublikowano (edytowane)

@Fugens Chyba awatar masz prawidłowo dobrany. :)
W aukcji masz napisane wyraźnie: szybkość zapisu: 10MB/s. Karta realnie osiąga ~8.5MB/s, co nie jest niczym dziwnym.
Kupiłeś po prostu model z kiepskimi transferami, ale pewnie był tani...

EDIT:
A "tak dużo" było dlatego, że to był zapis danych cache'owanych.

Edytowane przez musek
  • Like 1
Opublikowano

@musek czyli ta karta jest bardzo słaba? Wcześniejsza 8 gb była nawet wolniejsza. Korzystać z niej czy kupić coś szybszego? Filmy w FHD mają 30 fps więc chyba nadąża z zapisem. 

Opublikowano

@musek bmw raczej bym kupił dla wrażeń, a jeśli chodzi o komfort to Renault albo Peugeot :)

@primek tak tylko trzymam tam zdjęcia filmy i muzykę. A jakie na myśli masz jeszcze sposoby wykorzystania karty sd?

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Fugens napisał:

A jakie na myśli masz jeszcze sposoby wykorzystania karty sd?

Niektórzy jak im miejsca brakuje i mają zrootowany system to ładują aplikacje na kartę SD a wtedy dla komfortu przydałoby się już coś szybszego.

Edytowane przez primek
Opublikowano

Na magazyn ok, do zdjęć też da radę. Ale do filmów może być kłopot. Najlepiej kupić kartę uhs1 adate lub SanDisk. Kingston unikaj, bo jest mnóstwo podróbek i są dość awaryjne

wysłane z RedMi Note 3 Pro

• Like 1
Opublikowano

SanDisk nie polecam, bo miałem dwie 64GB i obie się zepsuły. A Data jedna również padła, a Kingston 64GB UHS-I do tej pory super dziala i nie potwierdzam, że są awaryjne. Jedyne co trzeba pamiętać, to kupić ją w jakimś pewnym sklepie markowym, bo jak kolega wspomniał, podrabiają Kingstony na potęge

Wysłane z mojego Redmi 3 przy użyciu Tapatalka

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...