relas5 Posted October 1, 2016 Share Posted October 1, 2016 Witam! Mam problem z połączeniem opaski Mi Band 1S z telefonami z czystym Androidem 5. Otóż opaska wcześniej działała z Lumią 520 w aplikacji Bind Mi Band. Wszystko działało bez problemu. Gdy resetuję opaskę (lub używam opcji rozłączenia opaski z telefonem) i wyłączam bluetooth w Lumii mogę sparować opaskę z telefonami z Androidem. Niestety opaska tylko się paruje, nie można z nią nawiązać dalszego połączenia. W opcjach bluetooth po kliknięciu na sparowaną opaskę nic się nie dzieje, telefony nawet nie próbują się z nią połączyć. Tym bardziej w aplikacji Mi Fit nie mogę się z nią połączyć. Czy ktoś miał już taki problem i zna jego rozwiązanie? Z góry dziękuję za udzieloną pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZduneX25 Posted October 2, 2016 Share Posted October 2, 2016 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: https://miuipolska.pl/forum/topic/17305-problem-z-połączeniem-xiaomi-mi-band-1s/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts