1michał1 Opublikowano 1 Października 2016 Opublikowano 1 Października 2016 (edytowane) Witam, mam problem z odblokowaniem telefonu. Nie reaguje ani na linie papilarne, ani na wzór kodu W "aktualizacjach" wszedłem w na recovery i telefon przeszedł w tryb, w którym wyświetlany na ekranie był telefon z kablem USB. Następnie, ponieważ chciałem wrócić do androida, kliknąłem któryś z przycisków z boku telefonu i znalazłem się na numerowanej liście, a na dole były 4 opcje. Jedną było reboot. Wszedłem w to, potem pokazały się 3 możliwości - ostatnią było reboot to android. Telefon uruchomił się normalnie ale uważa poprawny wzór za błędny, tak samo jak przyłożenie palca do czytnika kończy się jedynie krótką wibracją i nie odblokowuje telefonu. Czy istnieje jakieś rozwiązanie? Edytowane 1 Października 2016 przez 1michał1
PatricoooS Opublikowano 2 Października 2016 Opublikowano 2 Października 2016 Czy telefon był podłączony do ładowarki? Wysłane z mojego Redmi 3S przy użyciu Tapatalka
1michał1 Opublikowano 2 Października 2016 Autor Opublikowano 2 Października 2016 (edytowane) Nie pamiętam dokładnie, ale raczej nie. Edytowane 2 Października 2016 przez 1michał1
adrx Opublikowano 3 Października 2016 Opublikowano 3 Października 2016 Jeżeli nie masz dostępu do telefonu, zostaje tylko instalacja systemu na nowo przez Miflash
lalusx Opublikowano 6 Października 2016 Opublikowano 6 Października 2016 Możesz także wykasować swoje konto przez google mi tez się tak raz zrobiło i wykasowałem konto z poziomu google na kompie telefon sam się zrestartował i wrócił do ustawień fabrycznych
Rekomendowane odpowiedzi